مقاله اثر تیمار پس از برداشت آب گرم بر القاء مقاومت به سرمازدگی در میوه خرمالو (Diospyros kaki Thunb.) رقم کرج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر تیمار پس از برداشت آب گرم بر القاء مقاومت به سرمازدگی در میوه خرمالو (Diospyros kaki Thunb.) رقم کرج دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر تیمار پس از برداشت آب گرم بر القاء مقاومت به سرمازدگی در میوه خرمالو (Diospyros kaki Thunb.) رقم کرج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تیمار پس از برداشت آب گرم بر القاء مقاومت به سرمازدگی در میوه خرمالو (Diospyros kaki Thunb.) رقم کرج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر تیمار پس از برداشت آب گرم بر القاء مقاومت به سرمازدگی در میوه خرمالو (Diospyros kaki Thunb.) رقم کرج :
تعداد صفحات :۲۴
این مطالعه بهمنظور بررسی اثر تیمار پساز برداشت آب گرم بر کاهش سرمازدگی ناشی از انبار سرد، در میوه خرمالو رقم کرج انجام شد. میوهها در مرحله بلوغ تجاری برداشت شده و بلافاصله جهت اعمال تیمار به آزمایشگاه منتقل گردیدند، سپس میوهها در آب با دمای ۲۰ درجه سانتیگراد بهعنوان شاهد، ۴۵، ۵۰ و ۵۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ و ۲۰ دقیقه غوطهور شدند و سپس در انبار با دمای ۱ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۸۵ تا ۹۰% به مدت ۴ ماه نگهداری گردیدند. خواص ظاهری و کیفی میوه شامل کاهش وزن، سفتی بافت، مواد جامد محلول، اسیدیته کل، فعالیت آنتیاکسیدانی، میزان مالون دیآلدئید بهعنوان شاخصی برای پراکسیداسیون چربیها، نشت الکترولیتی از غشاء، میزان تانن محلول و فنل کل در طول مدت انبارداری و همچنین میزان فعالیت آنزیمهای کاتالاز و پراکسیداز پس از پایان مدت انبارداری و گذشت دو روز عمر قفسه ای اندازهگیری شدند. همه تیمارهای آب گرم اعمال شده، تأثیر معنیداری بر حفظ بهتر سفتی بافت، مواد جامد محلول، میزان فنل و تانن و کاهش سرمازدگی، نشت الکترولیت و پراکسیداسیون چربیها داشت. با اینکه بهترین نتایج از تیمار آب ۵۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بهدست آمد اما به دلیل تأثیر نامطلوب این تیمار بر کیفیت خوراکی میوه، بهطور کلی استفاده از آب ۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ و ۲۰ دقیقه و همچنین آب ۵۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بهترین تیمارها برای حفظ کیفیت میوه خرمالو رقم کرج و کاهش علائم سرمازدگی در آن شناخته شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.