مقاله بررسی اثر زمان نگهداری بر میزان نمک های نیترات و نیتریت برخی سبزیجات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر زمان نگهداری بر میزان نمک های نیترات و نیتریت برخی سبزیجات دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر زمان نگهداری بر میزان نمک های نیترات و نیتریت برخی سبزیجات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر زمان نگهداری بر میزان نمک های نیترات و نیتریت برخی سبزیجات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر زمان نگهداری بر میزان نمک های نیترات و نیتریت برخی سبزیجات :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
برای انجام این تحقیق نمونه هایی از گونه های اسفناج(دامغان)، گوجه فرنگی (دزفول)، کاهو(ورامین)، کرفس (تهران) ،کدو سبز(گرگان)، بادمجان(قصرشیرین) با ۳بار تکرار درخرداد ۱۳۹۳ از بازار محلی دامغان خریداری شد. غلظت نیترات و نیتریت در قسمتهای خوراکی هر یک از نمونه ها طی ۹روز نگهداری در یخچال اندازه گیری شد. تجزیه و تحلیل داده ها با کمک آزمون چند متغیره (Univariate Analysis) و سپس آزمون دانکن به کمک نرم افزار SPSS ورژن ۲۱ انجام گردید.. تغییرات میزان نیترات و نیتریت در طی زمان دارای روند مشخص نبود و در روزهای متفاوت رفتارهای متفاوت دیده شد. بیشترین میزان نیترات و نیتریت در نمونه اسفناج و کمترین ان در نمونه گوجه فرنگی مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.