مقاله بررسی اثر تعدیلکنندگی پتاسیم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد گیاه کلزا رقم هایولا ۳۳۰ تحت تنش شوری ناشی ازNaCl
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر تعدیلکنندگی پتاسیم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد گیاه کلزا رقم هایولا ۳۳۰ تحت تنش شوری ناشی ازNaCl دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر تعدیلکنندگی پتاسیم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد گیاه کلزا رقم هایولا ۳۳۰ تحت تنش شوری ناشی ازNaCl کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تعدیلکنندگی پتاسیم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد گیاه کلزا رقم هایولا ۳۳۰ تحت تنش شوری ناشی ازNaCl،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر تعدیلکنندگی پتاسیم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد گیاه کلزا رقم هایولا ۳۳۰ تحت تنش شوری ناشی ازNaCl :
تعداد صفحات :۲۴
کلرید پتاسیم (KCL) بهعنوان یک ماده غذایی و نیز یک ترکیب تخفیفدهنده تنش شوری در بسیاری از خاکها و محصولات زراعی استفاده میشود. بهمنظور مطالعه اثرات تعدیلکنندگی شوری ناشی از کلرید سدیم توسط کلرید پتاسیم در گیاه کلزا رقم هایولا۳۳۰، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار در شرایط گلخانه انجام شد. تیمارها شامل کلرید سدیم در چهار سطح (صفر، ۳۰، ۶۰ و ۹۰ میلیمولار) و کلرید پتاسیم در دو سطح (صفر و ۲۰ میلیمولار) بود. نتایج نشان داد اعمال تیمار ۲۰ میلیمولار کلرید پتاسیم و ۳۰ میلیمولار کلرید سدیم سبب بهبود محتوای آب نسبی برگ، فتوسنتز، تعداد غلاف در بوته، وزن صد دانه نسبت به شاهد شد. بیشترین وزن دانه در بوته به مقدار ۲۱/۱ گرم در تیمار ۲۰ میلیمولار کلرید پتاسیم و ۳۰ میلیمولار کلرید سدیم و کمترین مقدار آن در تیمار عدم مصرف کلرید پتاسیم و ۹۰ میلیمولار کلرید سدیم بهدست آمد. در سطوح بالای کلرید سدیم (۶۰ و ۹۰ میلیمولار)، افزایش کلرید پتاسیم نتوانست سبب بهبود صفات مورد بررسی شود. نتایج ضرایب همبستگی نشان داد که وزن دانه در بوته با تعداد غلاف در بوته (**۵۵/0r=) و دانه در غلاف (*۴۷/0r=) همبستگی مثبت داشت ضمن اینکه با زیست توده و فتوسنتز نیز دارای همبستگی مثبت و معنیداری بود. در مجموع نتایج نشان داد که اعمال کلرید پتاسیم در سطوح مختلف شوری دارای رفتاری متفاوت است و در هر سطح شوری سبب بهبود برخی صفات مورد مطالعه نسبت به شاهد میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.