مقاله پاسخ مراحل مختلف رسیدن میوه گوجه فرنگی به شرایط انباری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله پاسخ مراحل مختلف رسیدن میوه گوجه فرنگی به شرایط انباری دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پاسخ مراحل مختلف رسیدن میوه گوجه فرنگی به شرایط انباری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پاسخ مراحل مختلف رسیدن میوه گوجه فرنگی به شرایط انباری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پاسخ مراحل مختلف رسیدن میوه گوجه فرنگی به شرایط انباری :
تعداد صفحات :۲۲
گوجهفرنگی بهعنوان یک میوه فرازگرا، میتواند فرآیند رسیدن را پس از برداشت کامل کند. با برداشت میوههای گوجهفرنگی در یک مرحله مشخص رسیدن و نگهداری آن در شرایط انباری متناسب با هر مرحله، میتوان میوههایی با کیفیت مناسب به بازار عرضه کرد. در این پژوهش اثر مرحله رسیدن و شرایط نگهداری بر عمر انباری میوههای گوجهفرنگی بررسی شد. بدینمنظور، میوهها در سه مرحله رسیدن شامل؛ رسیده سبز، نارنجی و قرمز برداشت و در سه شرایط دمایی مختلف شاملC 5، C 13 و یک شرایط دمایی شبیهسازی شده (از زمان برداشت تا مصرف گوجهفرنگی توسط مصرفکننده)، نگهداری شدند. رنگ میوه، رنگیزه لیکوپن، سفتی، pH، اسیدیته قابل تیتراسیون (TA)، مواد جامد محلول کل (TSS)، اسیدآسکوربیک، درصد کاهش وزن و خسارت سرمازدگی(CI) در مدت نگهداری، اندازهگیری و ارزیابی شد. نتایج نشان داد که در پایان مدت انبارداری، رنگ میوه، محتوای لیکوپن، TA، TSS و سفتی میوههای رسیده سبز و نارنجی نگهداری شده در دمای C 13 به سطوح مشابه خود در میوههای قرمز رسید درحالیکه در این میوهها مقادیر اسید آسکوربیک از میوههای قرمز کمتر بود. میوههای انبار شده در دمای C 13 بهصورت تقریباً طبیعی رسیدند، اما نگهداری میوهها در دمای C 5 و شرایط دمایی شبیهسازی شده (SC) باعث اختلال در رسیدن طبیعی آنها شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.