مقاله تأثیر کودهای بیولوژیک، دامی و شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی‌های بنه‌های دختری زعفران (Crocus sativus)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر کودهای بیولوژیک، دامی و شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی‌های بنه‌های دختری زعفران (Crocus sativus) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر کودهای بیولوژیک، دامی و شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی‌های بنه‌های دختری زعفران (Crocus sativus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر کودهای بیولوژیک، دامی و شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی‌های بنه‌های دختری زعفران (Crocus sativus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر کودهای بیولوژیک، دامی و شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی‌های بنه‌های دختری زعفران (Crocus sativus) :

تعداد صفحات :۲۱

پژوهش حاضر به­منظورارزیابی تأثیر کودهای زیستی، دامی و شیمیایی و وزن بنه مادری بر ویژگی­های بنه­های دختری زعفران،در سال زراعی ۹۱-۱۳۹۰و در شهرستان مه­ولات انجام شد. این آزمایش به­صورت فاکتوریل و در قالب طرح اسپلیت پلات و با چهار تکرار اجرا شد. تیمارها شامل کودشیمیایی و دامی در سه سطح (۱۰۰%، ۵۰% و عدم­مصرف کود دامی و شیمیایی) به­عنوان عامل کرت اصلی و ترکیب فاکتوریل از کود بیولوژیکدر سه سطح (کود نیتروکسین، بیوسوپرفسفات و شاهد) و اندازه بنه مادری در سه سطح (بنه­های با وزن ۶-۴ گرم، ۱۰-۸ گرم و ۱۴-۱۲ گرم) به­عنوان عامل کرت فرعی بود. نتایج نشان داد با مصرف کود دامی و شیمیایی از صفر به ۱۰۰%، تعداد بنه دختری زعفرانو وزن بنه به­صورت معنی­داری افزایش یافت، اما تأثیری بر قطر بنه نداشت. مصرف کود بیولوژیک وزن بنه را به­طور معنی­داری (۷/۳) درصد افزایش داد، در­حالی­که تغییری در تعداد و قطر بنه ایجاد نکرد. بیشترین تعداد، قطر و وزن بنه دختری نیز با استفاده از بزرگ­ترین بنه مادری به­دست آمد. از آنجا که بنه های درشت در سال­های بعد عملکرد بیشتری دارند پیشنهاد می‌شود در کشت زعفران از بنه­های درشت استفاده شود. همچنین استفاده از کودهای بیولوژیک ضمن بهبود ویژگی­های بنه دختری زعفران می­تواند مصرف کودهای دامی و شیمیایی را کاهش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.