مقاله اثرات پرایمینگ بذر و تاریخ کاشت بر فعالیت آنزیم¬های آنتی اکسیدان و عملکرد نخود در شرایط دیم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات پرایمینگ بذر و تاریخ کاشت بر فعالیت آنزیم¬های آنتی اکسیدان و عملکرد نخود در شرایط دیم دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات پرایمینگ بذر و تاریخ کاشت بر فعالیت آنزیم¬های آنتی اکسیدان و عملکرد نخود در شرایط دیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات پرایمینگ بذر و تاریخ کاشت بر فعالیت آنزیم¬های آنتی اکسیدان و عملکرد نخود در شرایط دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات پرایمینگ بذر و تاریخ کاشت بر فعالیت آنزیم¬های آنتی اکسیدان و عملکرد نخود در شرایط دیم :
تعداد صفحات :۲۴
بهمنظور بررسی تاثیر تیمارهای پرایمنیگ بذر در دو کشت انتظاری و بهاره نخود، آزمایشی در سال زراعی ۸۸-۱۳۸۷ بهصورت اسپلیت پلات در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی به اجرا درآمد. در این آزمایش تاریخ کاشت انتظاری و بهاره بهعنوان فاکتور اصلی و تیمارهای پرایمینگ شامل تیمار شاهد (بدون پرایم)، هیدروپرایمینگ، پرایمینگ با کلرید پتاسیم و کلرید کلسیم بهعنوان اسموپرایمینگ و پرایمینگ با سولفات روی و اسید آسکوربیک بهعنوان پرایمینگ غذایی در کرتهای فرعی قرار گرفتند. نتایج آزمایش نشانداد که کشت انتظاری در مقایسه با کشت بهاره عملکرد بیشتری حاصل نمود، کاهش عملکرد در کشت بهاره عمدتا ناشی از تعداد دانه کمتر در هر بوته و تا حدی کاهش وزن هزار دانه بود. همچنین نتایج نشانگر تاثیر منفی تیمارهای اسموپرایمینگ بر تعداد بوته در واحد سطح، وزن خشک بوته در گلدهی، عملکرد دانه و شاخص برداشت بود، در حالیکه هیدروپرایمینگ و پرایمینگ با آسکوربات و سولفات روی عملکرد را در هر دو کشت انتظاری و بهاره افزایش دادند. با بررسی فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدان مشخص گردید که در کشت بهاره نسبت به پاییزه فعالیت آنزیمهای کاتالاز و پراکسیداز افزایش پیدا کرد، که به اعمال تنش خشکی بیشتر در کشت بهاره نسبت داده شد. در کل نتایج نشان داد که نقش آنتیاکسیدانی آنزیم پراکسیداز در حدود ۲۰ برابر آنزیم کاتالاز بود و آنزیم پراکسیداز عامل دفاعی اصلی در کاهش خسارت اکسیداتیوی در نخود تحت تنش میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.