مقاله بررسی رخساره‌های رسوبی و الکتریکی مخزن بنگستان با بهره‌گیری از روش MRGC در میدان نفتی قلعه نار، جنوب باختری ایران


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی رخساره‌های رسوبی و الکتریکی مخزن بنگستان با بهره‌گیری از روش MRGC در میدان نفتی قلعه نار، جنوب باختری ایران دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رخساره‌های رسوبی و الکتریکی مخزن بنگستان با بهره‌گیری از روش MRGC در میدان نفتی قلعه نار، جنوب باختری ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رخساره‌های رسوبی و الکتریکی مخزن بنگستان با بهره‌گیری از روش MRGC در میدان نفتی قلعه نار، جنوب باختری ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رخساره‌های رسوبی و الکتریکی مخزن بنگستان با بهره‌گیری از روش MRGC در میدان نفتی قلعه نار، جنوب باختری ایران :

تعداد صفحات :۲۴

مطالعه رخساره‌های الکتریکی یکی از روش‌های مفید در تحلیل پتروفیزیکی چاه‌های فاقد اطلاعات واقعی زمین شناسی است که می‌تواند برای تعیین ویژگی‌های مخزنی نیز مورد استفاده قرار گیرد. به منظور تعیین رخساره‌های رسوبی و الکتریکی گروه بنگستان در میدان نفتی قلعه نار جنبه‌های مختلف پتروگرافی ۱۰۶۵ مقطع نازک و نمودارهای مختلف ژئوفیریکی این گروه در سه بُرش زیرزمینی مورد مطالعه قرار گرفت. یافته‌های این تحقیق نشان داد که این مجموعه رسوبی از ۷ ریزرخساره شامل وکستون‌–‌پکستون اُلیگوستژینا اسپیکول اسفنج‌دار، وکستون‌–‌پکستون بایوکلاست‌دار، وکستون‌-‌پکستون رودیستی بنتیک فرامینفردار، گرینستون‌–‌پکستون پلوئیدی بایوکلاست‌دار، وکستون‌-‌پکستون پلوئید میکروبایوکلاست‌دار، وکستون-–‌پکستون پلاژیک فرامینفردار و وکستون‌-‌پکستون اُلیگوستژین‌دار تشکیل شده است. با بارگذاری داده‌های پتروفیزیکی از جمله نمودار‌های نوترون، صوتی، گاما و مقاومت در نرم‌افزار ژئولاگ پارامترهای سنگ شناسی غالب، درصد تخلخل و ریزرخساره‌های با کیفیت در مخزن بنگستان تعیین شد. نتایج این ارزیابی و استفاده از نمودارهای متقاطع تعیین کننده نشان داد سنگ شناسی غالب توالی رسوبی مورد مطالعه به ترتیب فراوانی شامل سنگ آهک، دولومیت و سنگ آهک دارای مقادیر جزیی دولومیت است. همچنین، مشخص شد که چاه شماره ۳ میدان قلعه نار دارای بیشترین تخلخل (۱۸ درصد)، قلعه نار ۲ حدود ۱۰ درصد و چاه شماره ۴ از کمترین تخلخل (۶ درصد) برخوردار است. بر اساس مطالعه نمودارهای الکتریکی و با استفاده از روش خوشه بندیMRGC ریزرخساره‌های رسوبی منطبق با رخساره‌های الکتریکی با کیفیت مخزنی خوب تشخیص داده شد. این ریزرخساره‌ها به ترتیب در سازندهای سروک و ایلام شامل گرینستون‌-‌پکستون پلوئیدی بایوکلاست‌دار و وکستون‌-‌پکستون اُلیگوستژینا اسپیکول اسفنج‌دار هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.