مقاله تأثیر یک دوره برنامه ی تمرینی منتخب بر گشتاور زانو، عملکرد اجرا و کیفیت زندگی زنان مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر یک دوره برنامه ی تمرینی منتخب بر گشتاور زانو، عملکرد اجرا و کیفیت زندگی زنان مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر یک دوره برنامه ی تمرینی منتخب بر گشتاور زانو، عملکرد اجرا و کیفیت زندگی زنان مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر یک دوره برنامه ی تمرینی منتخب بر گشتاور زانو، عملکرد اجرا و کیفیت زندگی زنان مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر یک دوره برنامه ی تمرینی منتخب بر گشتاور زانو، عملکرد اجرا و کیفیت زندگی زنان مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس :
تعداد صفحات :۱۸
زمینه و هدف: هدف از تحقیق حاضر بررسی تأثیر هشت هفته برنامه ی تمرینی منتخب بر اجرای عملکردی و کیفیت زندگی زنان مبتلا به MS بود.
روش بررسی: در این تحقیق نیمه تجربی تعداد ۲۰ بیمار زن مبتلا به MS با میانگین سنی۸.۸۱± 38 سال، سابقه ی بیماری ۷.۰۹± 8 سال و با EDSS کمتر از پنج از طریق همتاسازی به دو گروه کنترل (۱۰ بیمار) و تجربی (۱۰ بیمار) تقسیم شدند. گروه تجربی به مدت ۸ هفته (هر هفته سه جلسه و هر جلسه به مدت ۷۵ دقیقه) در برنامه ی تمرینی شرکت نمودند. در حالی که گروه کنترل برنامه ی ورزشی خاصی نداشتند. متغیرهای تحقیق شاملگشتاور زانو، اجرای عملکردی، تعادل، دامنه ی حرکتی شانه وکیفیت زندگی آزمودنیها به ترتیب با استفاده از دستگاه بایودکس، آزمون مدت زمان برخاستن و رفتن، فوت اسکن، گونیامتر و پرسشنامه ی کیفیت زندگی ویژه ی بیماران MS قبل و بعد از دورهی تمرینی در هر دو گروه اندازهگیری شد. در نهایت دادهها با استفاده از آزمون تحلیل واریانس با اندازهگیری تکراری مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.
یافتهها: نتایج تحقیق بیانگر تفاوت معنیداری بین میانگین عملکرد، اوج گشتاور در خم کردن زانو و دامنه ی حرکتی شانه ی گروههای تجربی و کنترل بود؛در حالیکه این تفاوت در اوج گشتاور در بازکردن زانو، میزان تعادل و کیفیت زندگی معنادار نبود (p<0/05).
نتیجه گیری: با توجه به یافته های تحقیق حاضر به نظر میرسد از این برنامه ی تمرینی می توان در جهت بهبود اجرای عملکرد و افزایش دامنه ی حرکتی بیماران استفاده نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.