مقاله ارزیابی مهارتها و ویژگیهای کارآفرینان? دانشجویان و تأثیر آن بر قصد کارآفرینی (مورد مطالعه: مراکز آموزش علمی ـ کاربردی مهارت)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی مهارتها و ویژگیهای کارآفرینان? دانشجویان و تأثیر آن بر قصد کارآفرینی (مورد مطالعه: مراکز آموزش علمی ـ کاربردی مهارت) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مهارتها و ویژگیهای کارآفرینان? دانشجویان و تأثیر آن بر قصد کارآفرینی (مورد مطالعه: مراکز آموزش علمی ـ کاربردی مهارت)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مهارتها و ویژگیهای کارآفرینان? دانشجویان و تأثیر آن بر قصد کارآفرینی (مورد مطالعه: مراکز آموزش علمی ـ کاربردی مهارت)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مهارتها و ویژگیهای کارآفرینان? دانشجویان و تأثیر آن بر قصد کارآفرینی (مورد مطالعه: مراکز آموزش علمی ـ کاربردی مهارت) :

تعداد صفحات :۲۹

هدف اصلی این پژوهش، ارزیابی مهارتها و ویژگیهای کارآفرینان دانشجویان مراکز آموزش علمی ـ کاربردی مهارت و تأثیر آن بر قصد کارآفرینی آنها بود. جامع آماری این پژوهش، تمام دانشجویان مراکز علمی ـ کاربردی مهارت بود (حدود ۲۱ هزار دانشجو در رشته­های فنی- مهندسی). با بهره­گیری از جدول کرجسی و مورگان، تعداد ۳۷۷ دانشجو به روش نمونه­گیری طبقه­بندی تصادفی برای انجام این پژوهش انتخاب شدند. ابزار مورداستفاده برای جمع­آوری داده­ها پرسش­نامه محقق­ساخته بود. متغیرهای موردبررسی شامل مهارتهای کارآفرینی (دانش طرح کسب­وکار، ارتباطات، آشنایی با قوانین و مقررات حقوقی و تجاری، برنامه­ریزی، تیم­سازی و بازاریابی)، قصد و ویژگیهای کارآفرینانه است. روایی صوری ابزار تحقیق توسط جمعی از متخصصان مورد تأیید قرار گرفت. برای بررسی پایایی پرسش­نامه، از ضریب آلفای کرونباخ (مقدار متوسط ۹۶/۰) استفاده شد. روشهای تجزیه­وتحلیل داده­های این تحقیق شامل ضریب تغییرات، T تک­نمونه­ای، ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون چندگانه بودند. یافته­ها نشان داد که از بین مهارتهای شش­گان کارآفرینی سه مهارت برنامه­ریزی، تیم­سازی و آشنایی با قوانین و مقررات حقوقی و تجاری تفاوت معنا­داری با میانگین مقیاس (به­ترتیب ۱۲، ۱۵، ۹) داشتند. همچنین، چهار متغیر انگیز پیشرفت، چالش­طلبی، مهارت بازاریابی و عمل­گرایی در­مجموع قادرند ۵۶ درصد از تغییرات متغیر وابسته (قصد کارآفرینان دانشجویان) را پیش­بینی کنند. به بیان دیگر، این چهار متغیر ۵۶ درصد از قصد کارآفرینانه دانشجویان را پیش­بینی می­­کنند و ۴۴ درصد دیگر توسط سایر متغیرهاپیش­بینی می­شود. در پایان باتوجه­به نتایج به­دست­آمده از این مطالعه پیشنهادهای کاربردی ارائه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.