مقاله تحلیل مورفوتکتونیکی قسمتی از گسل اصلی زاگرس در جنوب شهرکرد (حد فاصل شملزار تا سودجان)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل مورفوتکتونیکی قسمتی از گسل اصلی زاگرس در جنوب شهرکرد (حد فاصل شملزار تا سودجان) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل مورفوتکتونیکی قسمتی از گسل اصلی زاگرس در جنوب شهرکرد (حد فاصل شملزار تا سودجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل مورفوتکتونیکی قسمتی از گسل اصلی زاگرس در جنوب شهرکرد (حد فاصل شملزار تا سودجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل مورفوتکتونیکی قسمتی از گسل اصلی زاگرس در جنوب شهرکرد (حد فاصل شملزار تا سودجان) :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

منطقه مورد مطالعه قسمتی از گسل اصلی زاگرس واقع در استان چهارمحال و بختیاری است که بین طول های جغرافیایی ۵۰ و ۵۱ شرقی و عرض های جغرافیایی ۳۲ و َ۴۵۳۲ قرار می گیرد.
با توجه به گستردگی منطقه مورد مطالعه و امکان تلفیق چند شاخص مورفوتکتونیکی با یکدیگر اهمیت استفاده ازتحلیل های مورفوتکتونیکی آشکار می شود.
شاخص های مورفوتکتونیکی Fact %, Smf و عدم تقارن حوضه آبریز مورد بررسی قرار گرفته است و با استفاده از نتاج به دست آمده میان و نحوه فعالیت تکتونیکی در قسمت های مختلف منطقه را می توان با یکدیگر مقایسه نمود.
به نظر میرسد در تحلیل های مورفوتکتونیکی میزان فعالیت به سمت شمال غرب افزایش می یابد. اما این افزایش در تمام منطقه مورد مطالعه دیده نمی شود و در بعضی از قسمت ها فعالیت تکتونیکی به صورت غیر هادی افزایش یافته است که عبات آن را باید در ساختارهای متقاطعبا روند اصلی زاگرس در منطقه جستجو کرد. این ساخت ها به صورت محلی در شکل گیری دگر ریختی های منطقه تاثیر به سزایی داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.