مقاله تعیین خواص هیدرولیکی توفهای آبرفتی دامنه های شمالی سهند از داده های آزمایش پمپاژ با روشهای تحلیلی و عددی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین خواص هیدرولیکی توفهای آبرفتی دامنه های شمالی سهند از داده های آزمایش پمپاژ با روشهای تحلیلی و عددی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین خواص هیدرولیکی توفهای آبرفتی دامنه های شمالی سهند از داده های آزمایش پمپاژ با روشهای تحلیلی و عددی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین خواص هیدرولیکی توفهای آبرفتی دامنه های شمالی سهند از داده های آزمایش پمپاژ با روشهای تحلیلی و عددی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین خواص هیدرولیکی توفهای آبرفتی دامنه های شمالی سهند از داده های آزمایش پمپاژ با روشهای تحلیلی و عددی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

منطقه تبریز از نظر کشاورزی، صنعت و تراکم جمعیت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. آب مصرفی آنها اغلب از سفره های آب زیر زمینی بخصوص از توفهای آبرفتی دامنه های شمالی سهند تامید می شود. توفهای آبرفتی سهند از ارتفاع ۱۵۰۰ متری تا ارتفاع ۲۴۰۰ متری جنوب تبریز را می پوشانند و ضخامت آنها تقریبا از صفر در مرز با رسوبات دشت تبریز شروع و به ضخامت ۵۰۰ متری در مرز با اندزیتها می رسد. توفهای آبرفتی دامنه های شمالی سهند با سن پلئو – پلیستوسن از توفهای قرمز و سبز همراه با مقدار زیادی قطعه سنگ، قلوه سنگ، گراول و ماسه های ولکانیکی و آبرفتی تشکیل یافته اند. آبهای زیر زمینی این رسوبات در سالهای اخیر جهت تامین آب شرب به شدت توسعه یافته اند و چاههای زیادی در آنها حفر شده است.
هدف این مطالعه تعیین خواصهیدرولیکی توفهای آبرفتی با استفاده از داده های زمان – افت و برگشت حاصل از آزمیاش پمپاژ با روشهای تحلیلی (Analytical solutions) و عددی (Numerical solution) است و در ضمن قابلیت و توانائی های این دو روش نیز با هم مقایسه خواهد شد. برای این منظور داده های زمان – افت و برگشت بدست آمده از چاههای اکتشافی و بهره برداری حفر شده در منطقه سعید آباد (۲۰ کیلومتری شرق تبریز) به عهنوان نماینده توفهای آبرفتی جهت تعیین خواص هیدرولیکی این لایه آبدار مورد استفاده قرار گرفته اند. مقادیر خواص هیدرولیکی محاسبه شده از این دو روش نزدیک به هم بودهو S,T (دو پارامتر مهم از خواص هیدرولیکی) منطقه به ترتیب از ۲۴۰ تا ۹۰۰ متر مربع بر روز و از ؟؟ ۱/۱ تا ؟؟ تغییر می کند نتایج کلی همراه با پارامترهای دیگر در بخش بحث و بررسی ارائه خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.