مقاله تأثیر تمرینات مقاومتی بر سطح ۱-sICAM (مولکول محلول چسبان بین سلولی ـ۱) سرم در زنان یائسه چاق کم‌تحرّک


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر تمرینات مقاومتی بر سطح ۱-sICAM (مولکول محلول چسبان بین سلولی ـ۱) سرم در زنان یائسه چاق کم‌تحرّک دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تمرینات مقاومتی بر سطح ۱-sICAM (مولکول محلول چسبان بین سلولی ـ۱) سرم در زنان یائسه چاق کم‌تحرّک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تمرینات مقاومتی بر سطح ۱-sICAM (مولکول محلول چسبان بین سلولی ـ۱) سرم در زنان یائسه چاق کم‌تحرّک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تمرینات مقاومتی بر سطح ۱-sICAM (مولکول محلول چسبان بین سلولی ـ۱) سرم در زنان یائسه چاق کم‌تحرّک :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده سابقه و هدف: سطوح بالای شاخص‌های التهابی و مولکول‌های چسبان به ویژه در افراد چاق با افزایش خطر وقوع بیماری‌های قلبی ـ عروقی همراه است. مطالعات متعدّد بر تاثیرگذاری تمرینات هوازی در تغییر شاخصهای ویژه التهاب و مولکول‌های چسبان سلولی اذعان داشتند. امّا درخصوص تأثیر تمرینات مقاومتی بر سطح سرمی‌مولکول‌های چسبان سلولی تحقیقات بسیار ناچیزند. مطالعه حاضر تأثیر تمرینات مقاومتی بر سطح سرمی ۱-sICAM و نیمرخ لیپیدی را در زنان یائسه چاق کم تحرک مورد بررسی قرار داد. روش‌شناسی: ۱۶ زن چاق یائسه کم‌تحرّک (شاخص توده بدنی ۱۵/۱ ۶۲/۳۰ کیلوگرم برمترمربع و میانگین سنی ۵۴ سال)، در دو گروه تجربی و کنترل، در ۱۰ هفته برنامه تمرینات مقاومتی (سه جلسه در هفته و هر جلسه به مدّت ۴۵ دقیقه و با شدّت ۶۰ ـ ۴۰% یک تکرار بیشینه)، شرکت کردند. سطح سرمی ‌1-sICAM، نیمرخ لیپیدی خون (HDL-C، LDL-C، کلسترول و تری گلیسرید) و شاخص‌های آنتروپومتریک قبل و ۴۸ ساعت پس از خاتمه تمرینات اندازه‌گیری شد. تجزیه و تحلیل داده‌ها با آزمون تی زوجی و مستقل و آزمون همبستگی پیرسون در سطح معنی‌داری ۰۵/۰ > P انجام گرفت. یافته‌ها: غلظت سرمی ۱-sICAM در گروه تجربی به میزان ۷/۲۱ کاهش یافت (۰۱۲/۰= P). تمرین مقاومتی تأثیر معنی‌داری بر سطوح تری گلیسرید، کلسترول، HDL-C و LDL-C و شاخص‌های آنتروپومتریک نداشت (۰۵/۰< P). به علاوه، رابطه معنی‌داری بین سطوح ابتدایی و تغییرات سطح سرمی ‌1-sICAM با سطوح ابتدایی و تغییرات هر یک از متغیّر‌های نیمرخ لیپیدی و شاخص‌های جسمانی، مشاهده نگردید (۰۵/۰ < P). نتیجه‌گیری: با توجّه به یافته‌های پژوهش حاضر، تمرینات مقاومتی منتخب علی رغم عدم تغییر در شاخص توده بدنی و نیمرخ لیپیدی زنان چاق یائسه در کاهش عامل التهاب عروقی مؤثّر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.