مقاله بررسی میزان مشارکت عوامل خستگی مرکزی و محیطی پس از فعّالیّت زیربیشینه در شرایط مختلف (جنس و ریتم روزانه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی میزان مشارکت عوامل خستگی مرکزی و محیطی پس از فعّالیّت زیربیشینه در شرایط مختلف (جنس و ریتم روزانه) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان مشارکت عوامل خستگی مرکزی و محیطی پس از فعّالیّت زیربیشینه در شرایط مختلف (جنس و ریتم روزانه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان مشارکت عوامل خستگی مرکزی و محیطی پس از فعّالیّت زیربیشینه در شرایط مختلف (جنس و ریتم روزانه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان مشارکت عوامل خستگی مرکزی و محیطی پس از فعّالیّت زیربیشینه در شرایط مختلف (جنس و ریتم روزانه) :

تعداد صفحات :۲۷

چکیده هدف از این مطالعه، تعیین میزان مشارکت عوامل خستگی محیطی (تجمع اسید لاکتیک (Mmax ,و مرکزی (دامنه و زمان تاخیری MVC, Hmax (به دنبال تمرین زیر بیشینه در شرایط مختلف (جنسیت و زمان روز) بود. تعداد ۳۶ نفر داوطلب از بین دانشجویان تربیت بدنی دانشگاه‌های تهران انتخاب و در نهایت تعداد ۶ مرد (میانگین vo2 max 1/8±48/35 لیتردر کیلوگرم بر دقیقه) و ۶ زن (میانگین vo2 max 7/3±5/30 لیتر در کیلوگرم بر دقیقه) که دارای رفلکس H بودند به عنوان نمونه‌های تحقیق برگزیده شدند. قبل و بعد از انجام فعّالیّت زیر بیشینه وامانده‌ساز روی دوچرخه ثابت (آزمون زیربیشنه استورروداویس۱۹۹۰) تا حد وامانگی عوامل خستگی محیطی و مرکزی برای هر آزمودنی دو بار، صبح و عصر به فاصله ۴ روز اجرا و ثبت شد. پس از تعیین نرمال بودن داده‌ها، اطّلاعات به وسیله آزمون استنباطی تحلیل واریانس مکرر با عامل بین گروهی مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفتند. سطح معنی‌داری برای رد یا قبول فرضیّات ۰۵/۰ >P در نظر گرفته شد. نتایج نشان داد میزان لاکتات خون، زمان تاخیری H رفلکس و ضربان قلب قبل و بعد از ورزش دارای تفاوت معنی‌دار بود. پاسخ ضربان قلب، صبح در زنان و عصر در مردان بیشتر بود. دامنه Mmaxدر صبح و عصر و در دو جنس تفاوت معنی‌داری داشت. دامنه رفلکس H و قدرت پلانتار فلکشن بطورمعنی‌داری بین دو جنس تفاوت معنی‌داری داشت. چون خستگی مرکزی درصبح در مردان و خستگی محیطی در عصر زنان بیشتر بود، بنابراین توصیه می‌شود که زنان درصبح و مردان در عصر ورزش کنند؛ امّا در این راستا تحقیقات بیشتری لازم است انجام شود، به ویژه اگر از تحریک الکتریکی قشر حرکتی مغز استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.