مقاله اثر ۸ هفته تمرین مقاومتی بر تحمل گلوکز و مقاومت به انسولین و در مردان با وزن طبیعی و دارای اضافه وزن


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر ۸ هفته تمرین مقاومتی بر تحمل گلوکز و مقاومت به انسولین و در مردان با وزن طبیعی و دارای اضافه وزن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ۸ هفته تمرین مقاومتی بر تحمل گلوکز و مقاومت به انسولین و در مردان با وزن طبیعی و دارای اضافه وزن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ۸ هفته تمرین مقاومتی بر تحمل گلوکز و مقاومت به انسولین و در مردان با وزن طبیعی و دارای اضافه وزن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ۸ هفته تمرین مقاومتی بر تحمل گلوکز و مقاومت به انسولین و در مردان با وزن طبیعی و دارای اضافه وزن :

تعداد صفحات :۱۷

سابقه و هدف: تمرینات مقاومتی اغلب به منظور افزایش حجم و قدرت عضلانی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ اما آثار متابولیکی این نوع تمرینات نیز دارای اهمیت است. هدف مطالعه حاضر ارزیابی اثر تمرینات مقاومتی بر اختلالات متابولیسم گلوکز در افراد جوان دارای اضافه وزن بود.
مواد و روش‌ها: در این مطالعه تعداد ۱۶ مرد جوان غیرورزشکار (سن: ۰۹/۲±1/21 سال و قد: ۴/۰±2/175 سانتی‌متر) شرکت کردند و بر اساس شاخص توده بدن در دو گروه برابر وزن مطلوب (۲۵-۲۰BMI: ) و اضافه وزن (۳۰-۲۵BMI: ) تقسیم شدند. تمرین مقاومتی به مدت هشت هفته و با شدت ۸۰-۶۰% ۱-RM توسط دو گروه اجرا شد. نمونه‌های خونی پیش و پس از هشت هفته و پس از مصرف ۷۵ گرم گلوکز در دقایق ۰، ۳۰، ۶۰، ۹۰ و ۱۲۰ جمع‌آوری و شاخص تحمل گلوکز و مقاومت به انسولین ارزیابی شد.
یافته‌ها: یافته‌ها نشان داد در گروه وزن طبیعی، توده خالص بدن (۰۴۴/۰=p)، قدرت (۰۰۷/۰=p)، استقامت عضلانی (۰۱/۰=p) و هایپرتروفی عضلات پایین تنه (۰۴/۰=p) افزایش و درصد چربی بدن (۰۳۱/۰=p) کاهش یافت. در گروه اضافه وزن نیز توده خالص بدن (۰۲/۰=p)، قدرت (۰۱/۰=p)، استقامت عضلانی (۰۱/۰=p) و هایپرتروفی عضلات پایین تنه (۰۰۵/۰=p) افزایش و درصد چربی بدن (۰۴/۰=p) کاهش یافت. تحمل گلوکز تنها در گروه اضافه‌وزن افزایش (۰۱/۰=p) و شاخص مقاومت به انسولین در هر دو گروه وزن طبیعی (۰۰۲/۰=p) و اضافه وزن (۰۰۱/۰=p) کاهش یافته بود (۰۵/0p<).
نتیجه‌گیری: به طور کلی به نظر می‌رسد اجرای تمرینات مقاومتی علاوه بر بهبود عملکردهای جسمانی، موجب کاهش مقاومت به انسولین در افراد با وزن طبیعی و اضافه وزن می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.