مقاله بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پای? کربوکسی متیل سلولز براساس حداقل اُفت وزنی و حداکثر اندیسِ “هاو” در تخم‌مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پای? کربوکسی متیل سلولز براساس حداقل اُفت وزنی و حداکثر اندیسِ “هاو” در تخم‌مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پای? کربوکسی متیل سلولز براساس حداقل اُفت وزنی و حداکثر اندیسِ “هاو” در تخم‌مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پای? کربوکسی متیل سلولز براساس حداقل اُفت وزنی و حداکثر اندیسِ “هاو” در تخم‌مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پای? کربوکسی متیل سلولز براساس حداقل اُفت وزنی و حداکثر اندیسِ “هاو” در تخم‌مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) :

تعداد صفحات :۲۴

فیلم‌ها و پوشش‌های خوراکی مرکب که از ترکیب بیوپلیمرها و لیپیدها تهیه می شوند، از طریق کاهش تبادل رطوبت و گازها بین محیط و مواد غذایی، می توانند باعث بهبود کیفیت و ماندگاری مواد غذایی از جمله تخم مرغ گردند. در این پژوهش، تاثیر بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش¬های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز (CMC) بر فاکتورهای فیزیکی مهم تخم مرغ یعنی درصد اُفت وزنی و اندیس هاو(HU) مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور، غلظت های سه ترکیب کربوکسی متیل سلولز، اسید اولئیک و گلیسرول (متغیرهای مستقل) بکار رفته در فرمولاسیون پوشش های خوراکی، با استفاده از مدل سازی سطح پاسخ (RSM) بر اساس طرح مرکب مرکزی با ۱۸ فرمول و ۴ تکرار در نقطه مرکزی مورد بررسی قرار گرفتند و سطوح غلظت بهینه جهت تولید بهترین فرمولاسیون پوشش، بر اساس حداقل درصد افت وزن (اسید اولئیک ۹۹/۱(v/v%)، گلیسرول ۰۱/۰ (v/v%) و CMC 45/0(w/v%)) و حداکثرHU (اسید اولئیک ۹۹/۱(v/v%)، گلیسرول ۱/۰ (v/v%) و CMC 01/1 (w/v%)) تعیین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.