مقاله تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل ژنتیکی درصد پروتئین شیر با استفاده از مدل تابعیت تصادفی در گوسفند کردی شیروان :

تعداد صفحات :۲۴

چکیدهاین پژوهش بر روی میش‌های نژاد کردی ایستگاه پرورش و اصلاح‌نژاد حسین‌آباد شیروان صورت گرفته است. به ‌منظور برآورد پارامترهای ژنتیکی، تعداد ۱۰۶۵ رکورد روزآزمون درصد پروتئین شیر مربوط به ۲۴۵ رأس میش جمع‌آوری شد. رکوردگیری از هر رأس میش در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۱ شروع گردید و تا پایان دوره شیردهی ادامه یافت. برای آنالیز ژنتیکی داده‌ها، از مدل روز‌آزمون با ضرایب تابعیت تصادفی استفاده شد. در مدل تابعیت تصادفی ، اثرات ثابت شکم زایش، تعداد بره در زایش، ماه رکوردگیری، متغیرهای کمکی سن در هنگام رکوردگیری و روزهای شیردهی گنجانده شدند. تابع چند جمله‌ای لژاندر با درجات برازش مختلف برای مدل‌ تصادفی در خصوص تنوع ژنتیکی افزایشی و محیطی دائم در نظر گرفته شدند که چند جمله‌ای لژاندر با درجه برازش ۲ به‌عنوان بهترین مدل انتخاب شد. برای برازش مدل روزآزمون با تابعبت تصادفی از نرم افزارWOMBAT استفاده شد. اجزای واریانس (کواریانس) ژنتیکی و محیطی توسط روش حداکثر درست نمائی محدود شده برآورد شدند. نتایج بدست آمده نشان داد که کم‌ترین مقدار واریانس ژنتیکی افزایشی در اوایل شیردهی و بیشترین مقدار آن در اواخر شیردهی بدست آمد. واریانس فنوتیپی و محیطی دائم در ابتدای و انتهای شیردهی بالا بود. وراثت پذیری در طول دوره شیردهی افزایش یافت که کم‌ترین مقدار آن در ابتدا (۰۹۶/۰) و بیشترین مقدار آن در انتهای شیردهی (۱۷۸/۰) بدست آمد. همبستگی‌های ژنتیکی افزایشی و محیطی دائم برآورد شده بین روز آزمون‌های نزدیک بیشتر از روزآزمون‌های دور از هم بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.