مقایسه کمی و کیفی بره موم تولید شده توسط زنبورعسل در مناطق با پوشش گیاهی سوزنی برگ و پهن برگ در شمال شرق تهران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه کمی و کیفی بره موم تولید شده توسط زنبورعسل در مناطق با پوشش گیاهی سوزنی برگ و پهن برگ در شمال شرق تهران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه کمی و کیفی بره موم تولید شده توسط زنبورعسل در مناطق با پوشش گیاهی سوزنی برگ و پهن برگ در شمال شرق تهران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه کمی و کیفی بره موم تولید شده توسط زنبورعسل در مناطق با پوشش گیاهی سوزنی برگ و پهن برگ در شمال شرق تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه کمی و کیفی بره موم تولید شده توسط زنبورعسل در مناطق با پوشش گیاهی سوزنی برگ و پهن برگ در شمال شرق تهران :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی
تعداد صفحات :۹
بره موم از تولیدات جانبی مهم کلنی های زنبورعسل می باشد که از صمغ گیاهان مختلف توسط زنبورعسل جمع آوری می شود. مهمترین عامل کیفی در بره موم نوع صمغ گیاهان می باشد. کاشت گیاهان سوزنی برگ (کاج و سرو) در کشور ما به صورت دست کاشت یا طبیعی عمومیت داشته و گیاهان پهن برگ در دنیا گسترش فراوانی دارند. لذا این تحقیق به منظور مقایسه اثرات دو نوع گیاه سوزنی برگ و پهن برگ روی کمیت و کیفیت بره موم انجام گرفت. بدین منظور دو منطقه شامل گیاهان پهن برگ و سوزنی برگ به ترتیب در مناطق خجیر و تلو در نزدیکی تهران انتخاب شدند. برای جمع آوری بره موم از کلنی زنبور عسل از روش فیبر استفاده شد. در هر منطقه تعداد ۱۰ کلنی زنبورعسل به مدت ۲.۵ ماه در پاییز ۸۲ و ۴ ماه در بهار ۸۳ مستقر شد. بره موم هر دو هفته یکبار از کلنی ها جمع آوری و توزین شدند. فعالیت ضد باکتریایی بره موم های جمع آوری شده بر علیه باکتری Staphylococus aureus 209 مورد مطالعه قرار گرفت. بیشترین مقدار میانگین بره موم در خجیر و تلو به ترتیب ۱۳.۸ و ۱۲.۳ گرم در هر کلنی در طی دو هفته بود. مقدار بره موم تولید شده در خجیر بطور معنی داری بیش از تلو بود (p<0.01). این نتیجه نشان می دهد که وجود درختان پهن برگ در نزدیکی کلنی زنبورعسل به نحو موثری تولید بره موم را افزایش می دهد. بره موم های جمع آوری شده در بهار ۸۳ آنالیز شدند که نتایج آن به شرح ذیل می باشد: گیاهان سوزنی برگ تلو شامل: صمغ (۶۲%)، فنولیک ها (۲۸%)، فلاون ها و فلاونول ها (۷.۳%) و فلاوانون ها و دی هیدرو فلاونولها (۳.۷%) بود. گیاهان پهن برگ خجیر شامل: صمغ (۴۷%)، فنولیک ها (۲۱%)، فلاون ها و فلاونول ها (۸.۴%) و فلاوانون ها و دی هیدرو فلاونول ها (۸.۴%) بود. اثر ضد باکتریایی بره موم حاصل از اجتماع گیاهان پهن برگ خجیر با میزان ۳۱.۲۵ میکرو گرم در میلی گرم MIC (حداقل غلظت بازدارندگی)، از بره موم تولید شده از گیاهان سوزنی برگ تلو با ۶۲.۵ میکرو گرم در میلی گرم MIC بر روی باکتری مذکور موثرتر بود و اختلاف معنی دار آماری در این دو منطقه مشاهده شد (p<0.01). نتایج نشان میدهد که گیاهان پهن برگ (خجیر) و گیاهان سوزنی برگ (تلو) از نظر خواص کیفی برای تولید بره موم مناسب می باشد، ولی بره موم حاصل از گیاهان پهن برگ کیفیت بهتری دارد.
کلید واژه: زنبورعسل، بره موم، ایران، سوزنی برگ، پهن برگ، کمیت، کیفیت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.