مقاله اثر افزودن کروم آلی و الکارنیتین به جیره برههای پرواری بر عملکرد، متابولیسم گلوکز و برخی فراسنجههای خونی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر افزودن کروم آلی و الکارنیتین به جیره برههای پرواری بر عملکرد، متابولیسم گلوکز و برخی فراسنجههای خونی دارای ۴۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر افزودن کروم آلی و الکارنیتین به جیره برههای پرواری بر عملکرد، متابولیسم گلوکز و برخی فراسنجههای خونی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر افزودن کروم آلی و الکارنیتین به جیره برههای پرواری بر عملکرد، متابولیسم گلوکز و برخی فراسنجههای خونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر افزودن کروم آلی و الکارنیتین به جیره برههای پرواری بر عملکرد، متابولیسم گلوکز و برخی فراسنجههای خونی :
تعداد صفحات :۴۵
سابقه و هدف: کروم در متابولیسم نشخوارکنندگان نقش مهمی ایفا میکند. شرایطی مانند افزایش سرعت رشد، تنش و زیست فراهمی پائین کروم در منابع خوراکی، منجر به تخلیه ذخایر کروم در بدن شده و اختلالات متابولیکی و کاهش عملکرد رشد رخ میدهد. الکارنیتین نیز ترکیبی است که از اسیدهای آمینه لیزین و متیونین ساخته میشود و در بسیاری از فرآیندهای متابولیکی دخالت دارد و با تأثیر بر متابولیـسم لیپیدها در افزایش رانـدمان تولید انرژی موثر است. هنگام استفاده توأم کروم و الکارنیتین در جیره، اثر متقابل مثبتی بر متابولیسم کربوهیداتها و لیپیدها مشاهده شده است. بنابراین هدف از این آزمایش بررسی اثر استفاده از کروم آلی (به شکل کروم-متیونین) و الکارنیتین به عنوان مکمل در جیره غذایی برههای پرواری بر عملکرد رشد، متابولیسم گلوکز و برخی فراسنجههای خونی بود. مواد و روشها: این آزمایش به مدت ۶۰ روز با تعداد ۲۴ رأس بره نر نژاد مهربان با میانگین سن ۳ تا ۴ ماه در قالب طـرح کاملاً تـصادفی با ۴ تیمار و ۶ تکرار انجام شد. تیمارها شامل: ۱-تیمار شاهد) فقط جیره پایه دریافت کرد؛ ۲-تیمار کروم) دریافت ۵۰۰ میکروگرم کروم به ازای هر راس بره در روز؛ ۳-تیمار الکارنیتین) دریافت ۵۰۰ میلیگرم الکارنیتین به ازای هر راس بره در روز؛ ۴-تیمار کروم- الکارنیتین) دریافت توأم کروم و الکارنیتین با غلظتهای ذکر شده در تیمار۲ و ۳ بودند. مکملها به صورت سرک به جیره پایه اضافه شدند. عملکرد برهها و فراسنجههای خونی و مایع شکمبه اندازهگیری شد. بدین منظور در پایان آزمایش قبل از وعده غذایی صبح نمونه خون و مایع شکمبه اخذ شد. جهت ارزیابی متابولیسم گلوکز، از هر تیمار ۴ راس بره بهطور تصادفی برای تست تحمل گلوکز انتخاب و به ازای هر کیلوگرم وزن زنده ۵/۰ میلیلیتر دکستروز ۵۰% درون ورید وداج تزریق و در زمانهای ۵، ۱۰، ۲۰، ۳۰، ۴۰، ۶۰، ۸۰، ۱۰۰ و۱۲۰ دقیقه بعد خونگیری گردید. غلظت گلوکز در نقاط زمانی (دقیقه) پس از انفوزیون گلوکز، سرعت زدوگی پلاسما از گلوکز، زمان رسیدن به نصف و سطح زیر منحنی محاسبه شد. یافتهها: میزان خوراک مصرفی، افزایش وزن روزانه، ضریب تبدیل غذایی، غلظت آمونیاک شکمبه و اسیدهای چرب فرار کل در هیچیک از تیمارها، باهم اختلاف معنیداری نداشت (۰۵/۰ نتیجهگیری: نتایج این پژوهش نشان داد، مکملسازی جیره برههای پرواری نژاد مهربان با کروم و الکارنیتین (با غلظتهای مورد استفاده در این پژوهش) تاثیری بر عملکرد پرواری ندارد اما منجر به افزایش میزان لیپوپروتئین با چگالی بالای خون و بهبود متابولیسم گلوکز گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.