مقاله جداسازی و بررسی باکتری¬های تولید کننده اسید لاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله جداسازی و بررسی باکتری¬های تولید کننده اسید لاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و بررسی باکتری¬های تولید کننده اسید لاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و بررسی باکتری¬های تولید کننده اسید لاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و بررسی باکتری¬های تولید کننده اسید لاکتیک از شکمبه گوسفند مهربان :

تعداد صفحات :۲۱

اسیدوز شکمبه¬ای در نشخوارکنندگان می¬تواند پس از مصرف کربوهیدرات¬های سریع التخمیر رخ دهد که به دلیل تولید بیش از حد اسید لاکتیک منجر به از بین رفتن تعادل میکروبی و کاهش pH شکمبه می¬شود. مصرف بالای این کربوهیدرات¬ها با تأثیر بر میکروارگانیسم¬های شکمبه باعث تجمع لاکتات در محیط شکمبه می¬شود و در نهایت ممکن است اسیدوز ایجاد کند. به منظور شناسایی باکتری¬های تولید کننده لاکتات تعداد ۳۰ جدایه از مایع شکمبه ۳ راس گوسفند نر مهربان (با جیره شامل ۶۰ درصد کنسانتره و ۴۰ درصد علوفه یونجه تغذیه می‌شدند) با استفاده از محیط کشت اختصاصی جداسازی گردیدند. خصوصیات جدایه‌ها بر اساس رنگ‌آمیزی گرم، دارا بودن کاتالاز، تولید ایندول و تخمیر برخی از قندها مورد بررسی قرار گرفت. شناسایی این جدایه¬ها براساس توالی‌های نوکلئوتیدی ژن rRNA S16 انجام گرفت. برای تعیین یکنواختی ژنتیک جدایه‌ها از آزمون RFLP استفاده شد. بر اساس اطلاعات به‌دست آمده از پایگاه اطلاعاتی بانک ژنی نزدیک‌ترین گونه‌ها به جدایه‌ها استرپتوکوکوس ماسدونیکوس، استرپتوکوکوس لوتشیا، انتروکوکوس فکالیس و اشریشیا فرگوسنی (بیش از ۹۹ درصد شباهت) بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.