مقاله ارزیابی جمعیت‏های مختلف گیاه مرتعیTrin. & Rupr. Stipa hohenackeriana از نظر عملکرد علوفه و بذر در استان اصفهان


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی جمعیت‏های مختلف گیاه مرتعیTrin. & Rupr. Stipa hohenackeriana از نظر عملکرد علوفه و بذر در استان اصفهان دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی جمعیت‏های مختلف گیاه مرتعیTrin. & Rupr. Stipa hohenackeriana از نظر عملکرد علوفه و بذر در استان اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی جمعیت‏های مختلف گیاه مرتعیTrin. & Rupr. Stipa hohenackeriana از نظر عملکرد علوفه و بذر در استان اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی جمعیت‏های مختلف گیاه مرتعیTrin. & Rupr. Stipa hohenackeriana از نظر عملکرد علوفه و بذر در استان اصفهان :

تعداد صفحات :۲۵

در این تحقیق ۱۰ جمعیت‏ مختلف گیاه Stipa hohenackeriana از نظر عملکرد علوفه و بذر بررسی شدند. بذور مورد نیاز از رویشگاه‏های طبیعی استان اصفهان جمع آوری و در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۳ تکرار کشت و صفات مربوط به عملکرد و اجزاء عملکرد بذر و علوفه بررسی گردید. جمعیت‏ها در کلیه صفات تفاوت معنی‏داری داشتند جمعیت رحمت آباد خوانسار با عملکرد علوفه و بذر به ترتیب ۱۱۴۰ و ۱۶۰ کیلوگرم در هکتار جمعیت‏ برتر شناخته شد. در تجزیه به مولفه‏های اصلی شش مولفه اول، ۹۷ درصد از کل واریانس متغیرها را توجیه کرد. تعداد بذر و وزن بذر سنبله، طول سنبله و ارتفاع گیاه در سنبله‏دهی در تبیین مولفه اول، وزن بذر تک بوته، طول بذر و عملکرد بذر در مولفه دوم، طول برگ، ارتفاع در زمان رسیدگی و تاج‏پوشش در مولفه سوم، وزن خشک بوته و عملکرد علوفه در مولفه چهارم، طول سنبله در زمان رسیدگی و وزن هزار دانه در مولفه پنجم و وزن خشک به تر در مولفه ششم بیشترین اهمیت را در تبیین مولفه‏ها دارا بودند. تجزیه خوشه‏ای جمعیت‏ها را در سه گروه قرار داد که جمعیت رحمت‏آباد خوانسار، سه، قلعه شاهرخ و گردنه ملا احمد در خوشه دوم با عملکرد علوفه و بذر بیشتر جمعیت‏های برتر برای تولید ارقام ترکیبی معرفی شدند. نتایج تحقیق نشان داد که تنوع ژنتیکی کافی برای صفات مختلف از جمله عملکرد بذر و علوفه در میان جمعیت‏های مورد مطالعه وجود دارد که پس از انتخاب صفات شاخص و انجام کارهای اصلاحی جهت احیاء مراتع قابل استفاده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.