مقاله مطالعه عملکرد دانه و میزان محتوی عناصر پرمصرف بذر سه رقم کلزای زمستانه تحت تأثیر منابع مختلف نیتروژن


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه عملکرد دانه و میزان محتوی عناصر پرمصرف بذر سه رقم کلزای زمستانه تحت تأثیر منابع مختلف نیتروژن دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه عملکرد دانه و میزان محتوی عناصر پرمصرف بذر سه رقم کلزای زمستانه تحت تأثیر منابع مختلف نیتروژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه عملکرد دانه و میزان محتوی عناصر پرمصرف بذر سه رقم کلزای زمستانه تحت تأثیر منابع مختلف نیتروژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه عملکرد دانه و میزان محتوی عناصر پرمصرف بذر سه رقم کلزای زمستانه تحت تأثیر منابع مختلف نیتروژن :

تعداد صفحات :۲۶

در مرحله اول این پژوهش به منظور مطالعه سازگاری ارقام زمستانه کلزا و تعیین ارقام پرمحصول، دو آزمایش مزرعه¬ای در سال¬های زراعی ۱۳۸۶– 1385 و ۱۳۸۷– 1386 در مزرعه تحقیقاتی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی، اراک و در قالب طرح پای بلوک‌های کامل تصادفی و در سه تکرار با استفاده از ۱۵ رقم کلزای زمستانه اجرا شد. نتایج نشان داد که به ترتیب ارقام لیکورد، مودنا و اوکاپی از نطر عملکرد دانه در هکتار نسبت به سایر ارقام برتری داشتند. در مرحله دوم تحقیق نیز دو آزمایش مزرعه¬ای به منظور بررسی اثرات منابع نیتروژن بر عملکرد دانه و تجمع عناصر پرمصرف در بذر ارقام پرمحصول کلزا در سال¬های زراعی ۱۳۸۸– 1387 و ۱۳۸۹ – 1388 در همان منطقه به صورت فاکتوریل با طرح پای بلوک¬‌های کامل تصادفی و در سه تکرار انجام شد. تیمارها شامل ارقام کلزا دارای سه سطح V1 (اوکاپی)، V2 (مودنا) و V3 (لیکورد) و منابع نیتروژن (بر مبنای ۱۵۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار) دارای سه سطح N1 (کمپوست آزولا)، N2 (50 % کمپوست آزولا + ۵۰ % اوره) و N3 (اوره) بودند. در این آزمایش، لیکورد بیشترین عملکرد دانه (۳۸۴۷ کیلوگرم در هکتار) و محتوی عنصر گوگرد (۵۷/۰ درصد) در دانه را دارا بود. سیستم تغذیه تلفیقی از نظر عملکرد دانه، محتوی عناصر پرمصرف نظیر نیتروژن، فسفر و گوگرد دانه بر تیمارهای دیگر برتری نشان داد. اما در تیمار N1 بیشترین میزان پتاسیم دانه مشاهده گردید. نتایج نشان داد که کاربرد تلفیقی منابع نیتروژن عملکرد و محتوی عناصر غذایی بذر را افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.