مقاله ارزیابی کیفیت علوفه در کشت مخلوط ذرت با برخی لگومها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی کیفیت علوفه در کشت مخلوط ذرت با برخی لگومها دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی کیفیت علوفه در کشت مخلوط ذرت با برخی لگومها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کیفیت علوفه در کشت مخلوط ذرت با برخی لگومها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی کیفیت علوفه در کشت مخلوط ذرت با برخی لگومها :
تعداد صفحات :۲۹
بهمنظور ارزیابی کیفیت علوفه در کشت مخلوط، آزمایشی در دو سال زراعی ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ بهصورت طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۳ تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز اجرا شد. تیمارها شامل کشت خالص شبدر برسیم، ماشک گلخوشهای، لوبیا، گاودانه و دو هیبرید ذرت (سینگلکراس ۷۰۴ و ۳۰۱) در تراکم مطلوب و کشت مخلوط هیبرید ذرت ۷۰۴ و ۳۰۱ با هر یک از لگومها بهصورت افزایشی بود. نتایج نشان داد ویژگیهای کیفی علوفه مانند عملکرد پروتئین خام، دیواره سلولی، دیواره سلولی بدون همیسلولز، کل ماده مغذی قابل هضم و ماده خشک مصرفی تحتتأثیر کشت مخلوط قرار گرفتند. مخلوط هیبرید ذرت ۳۰۱ و ۷۰۴ با ماشک گلخوشهای بهترتیب دارای بالاترین عملکرد پروتئین خام (۹۵/۲۱۸۰ و ۱۹/۱۹۳۷ کیلوگرم در هکتار) بودند و کمترین میزان عملکرد کل پروتئین نیز به کشت خالص هیبریدهای ۷۰۴ و ۳۰۱ ذرت (بهترتیب ۹۷/۷۱۴ و ۳۰۸/۷۶۲ کیلوگرم در هکتار) اختصاص داشت. همچنین کمترین میزان دیواره سلولی (NDF) و دیواره سلولی بدون همیسلولز (ADF) در کشت مخلوط هیبرید ذرت ۳۰۱ با لوبیا و ماشک گلخوشهای و تا حدودی با گاودانه نسبت به سایر مخلوطها مشاهده شد. در نتیجه با کاهش NDF و ADF، میزان کل ماده مغذی قابل هضم (TDN) و ماده خشک مصرفی (DMI) علوفه افزایش یافت. براساس نتایج این پژوهش میتوان کشت مخلوط هیبرید ذرت ۳۰۱ با ماشک گلخوشهای و لوبیا را بهعنوان علوفه با کیفیت برتر معرفی کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.