مقاله مطالعه واکنش عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم در رقابت با علف هرز خردل وحشی در گرگان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه واکنش عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم در رقابت با علف هرز خردل وحشی در گرگان دارای ۴۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه واکنش عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم در رقابت با علف هرز خردل وحشی در گرگان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه واکنش عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم در رقابت با علف هرز خردل وحشی در گرگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه واکنش عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم در رقابت با علف هرز خردل وحشی در گرگان :
تعداد صفحات :۴۲
بهمنظور بررسیاثرات رقابتی خردلوحشی (L.Sinapis arvensis)بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم (Triticum aestivum L.) آزمایشیدر دو سال زراعی (۹۰-۱۳۸۹) در ایستگاه تحقیقات کشاورزی گرگان انجام شد. آزمایش بهصورتفاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۴ تکرار اجرا شد. عواملآزمایش شامل چهار رقم گندم (آرتا، تجن، مغان و مروارید) و پنج تراکم خردل وحشی (۰، ۴، ۸ ، ۱۶ و۳۲ بوته در مترمربع) بود. تراکم گندم در ارقام مختلف، تراکم ثابت توصیه شده ۳۵۰ بوته در مترمربع در نظر گرفته شد. نتایج نشان داد که اثر سال بر تمام صفاتمورد مطالعهمعنیدار نبود. اما اثر رقم، تراکم و اثر بر همکنش رقم و تراکمخردل وحشی معنیدار بود.نتایج مقایسه میانگین نشان داد با افزایش تراکم خردل وحشی از ۴ بوته به ۳۲ بوته در متر مربع عملکرد دانه و اجزای عملکرد گندم کاهش و بیوماس خردلوحشی افزایش یافت.همچنینبا بررسی بیوماس خردلوحشیدر تداخل با ارقام گندم مشخص شد که ارقام مورد مطالعه عکسالعملهای متفاوتی نسبت به کاهش بیوماسخردلوحشی نشان دادند، بهطوریکه ارقام مروارید وتجن بهترتیب بیشترین و کمترین کاهش بیوماسخردلوحشی را موجب شدند.نتایج نشان داد درحداکثر تراکم خردل وحشی(۳۲ بوته در مترمربع) بیشترین و کمترین تعداد پنجه در رقم مروارید و آرتا بهدست آمد. در مجموع نتایج این تحقیق نشان داد که عملکرد دانه بیشتر از عملکرد بیولوژیک تحت تاثیر رقابت قرارگرفت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.