مقاله بررسی برخی اثرات آنتی‌اکسیدانی روغن هسته‌ی انار(Punica granatum L.) بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی برخی اثرات آنتی‌اکسیدانی روغن هسته‌ی انار(Punica granatum L.) بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برخی اثرات آنتی‌اکسیدانی روغن هسته‌ی انار(Punica granatum L.) بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی اثرات آنتی‌اکسیدانی روغن هسته‌ی انار(Punica granatum L.) بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برخی اثرات آنتی‌اکسیدانی روغن هسته‌ی انار(Punica granatum L.) بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) :

تعداد صفحات :۲۴

در این پژوهش میزان فعالیت آنتی اکسیدانی روغن هسته‌ی انار بر روغن ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) بررسی شد. برای طراحی تیمارها از نرم افزارversion 6 ® Design-Expertو مدل D-optimal Mixture Design استفاده شد. اثر روغن هسته‌ی انار در غلظت‌های ۰/۰، ۰۷/۰، ۱۵/۰، ۲۲/۰و ۳/۰ درصد در به تأخیر انداختن فرآیند اکسایش در روغن ماهی خام تعیین شد. با اندازه گیری شاخص‌های پر‌اکسید، تیوباربیتوریک اسید، اسید چرب آزاد و دی‌ان کنژوگه در یک هفته دوره‌ی نگهداری روغن ماهی کیلکا در دمای ۴۵ درجه سانتی گراد مشخص گردید که با افزایش غلظت روغن هسته‌ی انار از ۰۷/۰ به ۲۲/۰درصد میزان فعالیت آنتی اکسیدانی افزایش یافت و غلظت ۲۲/۰ درصد بالاترین درصد فعالیت آنتی اکسیدانی را در روغن ماهی کیلکا از خود نشان داد. بر این اساس می‌توان نتیجه گرفت که روغن هسته‌ی انار به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی توانایی پایدارسازی و حفظ کیفیت روغن ماهی را دارا است و می‌تواند به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان های مصنوعی جهت پایداری روغن ماهی در صنعت فرآوری آبزیان مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.