مقاله بررسی تاثیر استفاده از فرمالدهید در فرایند خمیرسازی سولفیت و دورپالایش بر ویژگیهای خمیرکاغذ کاه برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر استفاده از فرمالدهید در فرایند خمیرسازی سولفیت و دورپالایش بر ویژگیهای خمیرکاغذ کاه برنج دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر استفاده از فرمالدهید در فرایند خمیرسازی سولفیت و دورپالایش بر ویژگیهای خمیرکاغذ کاه برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر استفاده از فرمالدهید در فرایند خمیرسازی سولفیت و دورپالایش بر ویژگیهای خمیرکاغذ کاه برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر استفاده از فرمالدهید در فرایند خمیرسازی سولفیت و دورپالایش بر ویژگیهای خمیرکاغذ کاه برنج :
تعداد صفحات :۲۷
چکیدهدر این تحقیق، تاثیر افزودن فرمالدهید در فرایند خمیرسازی سولفیت و دور پالایش بر ویژگیهای فیزیکی، مقاومتی و نوری خمیرکاغذ کاه برنج مورد بررسی قرار گرفت. برای دست یابی به عدد کاپای ۱۳-۱۲ ، پخت سولفیت با ۲۰ درصد سولفیت سدیم به عنوان پخت شاهد و نیز پخت سولفیت فرمالدهید با ۱۸ درصد سولفیت سدیم و ۴ درصد فرمالدهید به عنوان پخت بهینه انتخاب شد. اثر دور پالایش دردرجه روانیهای ۳۰۰،۴۰۰، ۵۰۰ استاندارد کانادایی بر ویژگیهای کاغذ مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد افزودن فرمالدهید در فرایند سولفیت سبب بهبود لیگنینزدایی و افزایش مقاومتهای کششی و ترکیدگی گردید. همچنین بوسیله دور پالایش در همه خمیرها مقاومت کششی و ترکیدگی تمام نمونهها با افزایش دور پالایش افزایش یافت اما ویژگیهای نوری و مقاومت به پاره شدن کاغذهای دست-ساز کاهشی جزئی داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.