مقاله تأثیر نوع عامل کاتیونی (پلی‌اکریل آمید و نشاسته کاتیونی) بر عملکرد نانوذرات سیلیکای کلوییدی در بهبود خواص خمیر و کاغذ روزنامه


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر نوع عامل کاتیونی (پلی‌اکریل آمید و نشاسته کاتیونی) بر عملکرد
نانوذرات سیلیکای کلوییدی در بهبود خواص خمیر و کاغذ روزنامه دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر نوع عامل کاتیونی (پلی‌اکریل آمید و نشاسته کاتیونی) بر عملکرد
نانوذرات سیلیکای کلوییدی در بهبود خواص خمیر و کاغذ روزنامه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر نوع عامل کاتیونی (پلی‌اکریل آمید و نشاسته کاتیونی) بر عملکرد
نانوذرات سیلیکای کلوییدی در بهبود خواص خمیر و کاغذ روزنامه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر نوع عامل کاتیونی (پلی‌اکریل آمید و نشاسته کاتیونی) بر عملکرد
نانوذرات سیلیکای کلوییدی در بهبود خواص خمیر و کاغذ روزنامه :

تعداد صفحات :۲۷

این پژوهش با هدف بررسی تأثیر نوع عامل کاتیونی یعنی پلی‌اکریل آمید کاتیونی و یا نشاسته کاتیونی بر عملکرد نانوذرات سیلیکای کلوییدی در بهبود خواص خمیر و کاغذ روزنامه انجام پذیرفت. بعد از آماده‌سازی اولیه خمیرهای شیمیایی- مکانیکی (CMP)و خمیر الیاف بلند کرافت رنگ‌بری شده و اختلاط این خمیرها با یکدیگر و اضافه نمودن ماده پرکننده معدنی کربنات کلسیم رسوبی، به‌عنوان مواد کمک نگه‌دارنده، ترکیب نشاسته کاتیونی + نانوسیلیکای کلوییدی و همچنین ترکیب پلی‌اکریل آمید کاتیونی + نانوسیلیکای کلوییدی به مجموعه خمیر و مواد پرکننده اضافه گردید و ویژگی‌های مربوط به قابلیت آب‌گیری، مقدار ماندگاری نرمه‌های الیاف و مواد پرکننده در گذر نخست و ویژگی‌های ساختاری، مقاومتی و نوری کاغذ روزنامه اندازه‌گیری و مقادیر به‌دست آمده با مقادیر شاهد یعنی استفاده از ماده پلی‌اکریل آمید کاتیونی به‌عنوان ماده کمک نگه‌دارنده، مقایسه گردید. نتایج تجزیه و تحلیل نشان داد که نوع عامل کاتیونی تأثیر قابل‌ملاحظه‌ای در عملکرد نانوسیلیکا در بهبود خواص خمیر و کاغذ روزنامه داشته است. خمیر تیمار شده با ترکیب نشاسته کاتیونی و نانوسیلیکا در مقایسه با ترکیب پلی‌اکریل آمید کاتیونی و نانوسیلیکا دارای قابلیت آب‌گیری و مقدار ماندگاری نرمه‌های الیاف و مواد پرکننده بهتر و بیش‌تری بوده و همچنین کاغذ ساخته شده با ترکیب نشاسته کاتیونی و نانوسیلیکا در مقایسه با ترکیب پلی‌اکریل آمید کاتیونی و نانوسیلیکا دارای کیفیت شکل‌گیری بهتر، تخلخل کم‌تر و بیش‌تر بودن مقاومت‌های مکانیکی کاغذ در مقادیر بالای مواد پرکننده بوده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.