مقاله پروفیل دانسیته عمودی: شاخصی برای ارزیابی کیفیت تخته خرده چوب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله پروفیل دانسیته عمودی: شاخصی برای ارزیابی کیفیت تخته خرده چوب دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پروفیل دانسیته عمودی: شاخصی برای ارزیابی کیفیت تخته خرده چوب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پروفیل دانسیته عمودی: شاخصی برای ارزیابی کیفیت تخته خرده چوب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پروفیل دانسیته عمودی: شاخصی برای ارزیابی کیفیت تخته خرده چوب :
تعداد صفحات :۳۲
چکیده این پژوهش جهت بررسی کیفیت تختهخردهچوب بر اساس پروفیل دانسیته و با توجه به تاثیر پذیری آن از ۳ عامل درصد رطوبت کیک (۱۲،۱۰،۸ و ۱۴) درصد، دمای پرس در ۴ سطح (۱۷۰،۱۶۰،۱۵۰ و ۱۸۰) درجه سانتی گراد و زمان بستهشدن دهانهی پرس در سه سطح (۲۰،۱۰ و ۳۰) ثانیه تدوین شده است.پروفیل دانسیته تختهخردهچوب های آزمایشی با روش لایهگیری از ضخامت و اندازهگیری دانسیته هر لایه انجام شد. نتایج نشان داد که در حالت بستهشدن سریع پرس، پروفیل دانسیته تخته افزایش یافته و اختلاف دانسیته لایههای سطحی با میانی آن زیاد میشود. با افزایش دانسیته و کاهش رطوبت کیکخردهچوب، مقدار چسبندگی داخلی افزایش یافته است. با توجه به شرایط ساخت هر کدام از نمونهها با زیاد شدن رطوبت کیک، میزان فشردگی لایههای سطحی آن در مرحله بستهشدن پرس افزایش یافته و باعث زیاد شدن دانسیته لایه سطحی تخته و بهبود مقاومت خمشی آن شده است. همچنین بر اساس نتایج استخراج شده با کنترل پروفیل دانسیته توسط فاکتورهای موثر این پژوهش، اکثر مقاومتهای فیزیکی و مکانیکی تخته به ترتیب در حد استانداردهای EN-317، EN-310 وEN-319 اندازهگیری شدند و یا بالاتر از آن قرار گرفته اند. دو عامل رطوبت کیک و دمای پرس به ترتیب تاثیر بیشتری بر روی پروفیل دانسیته تختهخردهچوب داشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.