مقاله مقاومتهای خمشی و کششی چندسازه آرد ساقه برنج- پلیپروپیلن در دورههای رطوبتدهی متناوب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقاومتهای خمشی و کششی چندسازه آرد ساقه برنج- پلیپروپیلن در دورههای رطوبتدهی متناوب دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقاومتهای خمشی و کششی چندسازه آرد ساقه برنج- پلیپروپیلن در دورههای رطوبتدهی متناوب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقاومتهای خمشی و کششی چندسازه آرد ساقه برنج- پلیپروپیلن در دورههای رطوبتدهی متناوب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقاومتهای خمشی و کششی چندسازه آرد ساقه برنج- پلیپروپیلن در دورههای رطوبتدهی متناوب :
تعداد صفحات :۲۱
در این تحقیق، تاثیر مراحل رطوبت¬دهی متناوب بر ویژگی¬های فیزیکی و مکانیکی چندسازه¬های آرد ساقه برنج- پلی¬پروپیلن مورد مطالعه قرار گرفت. تخته¬های چندسازه با چگالی اسمی g/cm31 و ابعاد اسمی cm1×15×25 در مجموع شامل ۶ تیمار با درصد اختلاط ۴۵، ۶۰ و۷۵ درصد آرد ساقه برنج ساخته شدند. خواص فیزیکی و مکانیکی چندسازه¬ها اندازه¬گیری و داده¬ها با آزمون فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با یکدیگر مقایسه شدند. بطور کلی، نتایج نشان دادند که با افزایش مقدار آرد ساقه برنج از ۴۵ تا ۷۵ درصد و طی شدن مراحل رطوبت¬دهی از حالت خشک تا دوره سوم، دانسیته و مقاومت¬های مکانیکی چندسازه کاهش یافته و جذب آب و واکشیدگی ضخامت آن افزایش می¬یابد. افزودن ماده جفت¬کننده به میزان ۲ درصد وزنی باعث بهبود نسبی مقاومت¬ها و کاهش جذب آب و واکشیدگی ضخامت چندسازه می¬شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.