مقاله بررسی بیولیچینگ کنسانتره کالکوپیریتی کانه مس مزرعه با استفاده از باکتری گرمادوست اسیدیانوس بریرلی در ظروف لرزان


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی بیولیچینگ کنسانتره کالکوپیریتی کانه مس مزرعه با استفاده از باکتری گرمادوست اسیدیانوس بریرلی در ظروف لرزان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بیولیچینگ کنسانتره کالکوپیریتی کانه مس مزرعه با استفاده از باکتری گرمادوست اسیدیانوس بریرلی در ظروف لرزان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بیولیچینگ کنسانتره کالکوپیریتی کانه مس مزرعه با استفاده از باکتری گرمادوست اسیدیانوس بریرلی در ظروف لرزان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بیولیچینگ کنسانتره کالکوپیریتی کانه مس مزرعه با استفاده از باکتری گرمادوست اسیدیانوس بریرلی در ظروف لرزان :

تعداد صفحات :۲۴

در این تحقیق به بررسی بازیابی مس از کنسانتره کالکوپیریتی کانه مس مزرعه به وسیله بیولیچینگ با باکتری گرمادوست مطلق اسیدیانوس بریرلی پرداخته شد. سازگار سازی باکتری‌ها با کنسانتره کالکوپیریتی انجام شد. تأثیر pH اولیه بیولیچینگ بر بازیابی مس از کنسانتره مورد بررسی قرار گرفت. متغیر های غلظت باکتری، غلظت مس، غلظت آهن، pH و پتانسیل اکسیداسیون و احیاء، اندازه گیری و بررسی شد و جامد‌های باقی‌مانده از آزمایش‌ها مورد شناسایی با روش XRD قرار گرفت، که گوگرد عنصری و جاروسیت پتاسیم به عنوان محصول‌های اصلی بیولیچینگ شناسایی شدند. مشخص گردید که pH اولیه آزمایش تأثیر زیادی بر بازیابی مس دارد، به طوری که pH اولیه کم (۰.۹) باعث تأخیر در رشد باکتری‌ها و pH زیاد (۱.۵) باعث رسوب شدید جاروسیت شد. در نتیجه با انتخاب بهینه pH اولیه می‌توان توأم با فراهم آوردن شرایط لازم برای رشد باکتری‌ها، رسوب جاروسیت را به تأخیر انداخت. بررسی تأثیر درصد جامد نشان داد که افزایش آن تا ۷% ممانعتی برای رشد و فعالیت اکسایشی باکتری‌ها به وجود نمی‌آورد و محلولی با غلظت مس ۸ گرم بر لیتر بعد از ۶ روز حاصل گردید. در ادامه به بررسی مکانیزم‌های ارائه شده در تحقیق‌های گذشته برای بیولیچینگ با باکتری‌های دمای متوسط و دمای بالا پرداخته و با نتایج تحقیق حاضر مقایسه شد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.