مقاله مکان¬یابی ژنی صفات مرتبط با تحمل به شوری در مراحل زایشی و رویشی برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مکان¬یابی ژنی صفات مرتبط با تحمل به شوری در مراحل زایشی و رویشی برنج دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مکان¬یابی ژنی صفات مرتبط با تحمل به شوری در مراحل زایشی و رویشی برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مکان¬یابی ژنی صفات مرتبط با تحمل به شوری در مراحل زایشی و رویشی برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مکان¬یابی ژنی صفات مرتبط با تحمل به شوری در مراحل زایشی و رویشی برنج :
تعداد صفحات :۲۵
به منظور مکانیابی ژنهای صفات کنترل کننده تحمل به شوری در مراحل رویشی و زایشی برنج و تعیین سهم هر مکان ژنی در تنوع فنوتیپی، ۸۰ فرد از جمعیت رگههای درون زاد نوترکیب حاصل از تلاقیIR29/Pokkali مورد مطالعه قرار گرفتند. امتیاز تحمل ژنوتیپها به شوری، غلظت سدیم، پتاسیم و نسبت سدیم به پتاسیم در مرحله گیاهچهای و صفات ارتفاع گیاه، تعداد و وزن دانه، تعداد پانیکول، تعداد پنجه، باروری و عملکرد بیولوژیک در مرحله زایشی اندازه گیری شدند. با استفاده از ۸۱ نشانگر چند شکل SSR، یک QTLبزرگ اثر برای صفت امتیاز تحمل به شوری در بازوی مقابل Saltol بر روی کروموزوم ۱ مشاهده شد، همچنین برای صفات غلظت سدیم، غلظت پتاسیم و نسبت آنها، ناحیه بزرگ اثری بر روی کروموزومهای ۱ و ۱۰ مکان یابی شدند که مجموعاً تحمل به شوری در مرحله گیاهچهای را کنترل می نمودند. برای تحمل به شوری در مرحله زایشی چندین QTL بزرگ اثر برای درصد کاهش وزن دانههای پر و عملکرد بیولوژیک بر روی کروموزومهای ۷ ،۹ و ۱۰ مشاهده شد که QTLهای واقع بر روی کروموزوم ۱۰، در مراحل رویشی و زایشی مشترک بود، که میتوان آن را به عنوان ناحیه کاندید جهت نقشهیابی دقیق و اصلاح به کمک نشانگر مطرح نمود. بنابراین با هرم سازی این ناحیه به همراه Saltol کروموزوم یک میتوان افراد متحمل به شوری ایجاد نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.