مقاله تعیین تنوع ژنتیکی مورفوتیپ های گندم وحشی Triticum boeoticum ایران بر اساس تنوع آللی مکان‌های ژنی Glu-1A و Glu-3A


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین تنوع ژنتیکی مورفوتیپ های گندم وحشی Triticum boeoticum ایران بر اساس تنوع آللی مکان‌های ژنی Glu-1A و Glu-3A دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین تنوع ژنتیکی مورفوتیپ های گندم وحشی Triticum boeoticum ایران بر اساس تنوع آللی مکان‌های ژنی Glu-1A و Glu-3A  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین تنوع ژنتیکی مورفوتیپ های گندم وحشی Triticum boeoticum ایران بر اساس تنوع آللی مکان‌های ژنی Glu-1A و Glu-3A،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین تنوع ژنتیکی مورفوتیپ های گندم وحشی Triticum boeoticum ایران بر اساس تنوع آللی مکان‌های ژنی Glu-1A و Glu-3A :

تعداد صفحات :۲۴

تنوع ژنتیکی تعدادی از مورفوتیپ‌های گندم وحشی Triticum boeoticum کلکسیون بانک ژن ملی گیاهی ایران، بر اساس تنوع آللی مکان‌های ژنی Glu-1A و Glu-3A با استفاده از الکتروفورز SDS-PAGE پروتئین‌های گلوتنین بذر مورد بررسی قرار گرفت. تنوع آللی بسیار گسترده‌ای در بین مورفوتیپ‌های آزمایش شده مشاهده شد. در محدوده مکان ژنی Glu-1A در مجموع ۸ الگوی باندی با ۱۰ آلل و در محدوده مکان ژنی Glu-3A نیز ۲۵ الگوی باندی با ۱۳ آلل مشخص گردید. توزیع برخی آلل­ها در یک محدوده جغرافیایی مشخص مشاهده گردید و ژرم پلاسم جمع‌آوری شده از دو استان آذربایجان شرقی و غربی بیشترین تعداد آلل‌های مشاهده شده را به خود اختصاص داد. بر اساس تجزیه خوشه­ای، مورفوتیپ­های مورد آزمایش از جمعیت Triticum boeoticum ایران به تفکیک منطقه پراکنش، به سه گروه تقسیم گردیدند. نمونه­های جمع‌آوری شده از استان‌های آذربایجان غربی، لرستان، ایلام، کرمانشاه و کردستان در گروه اول، نمونه­های جمع­آوری شده از آذربایجان شرقی و فارس در گروه دوم و نمونه­های جمع‌آوری شده از استان زنجان در گروه سوم قرار گرفتند. با توجه به آن که تحقیقات بهنژادی گیاهی نیازمند وجود تنوع می­باشد، میزان بالای تنوع ژنتیکی مشاهده شده در مکان­های ژنی Glu-1A و Glu-3A در مورفوتیپ‌های وحشی Triticum boeoticum ایران، این ژرم‌پلاسم را بعنوان منبعی ارزشمند برای استفاده در برنامه‌های اصلاحی گندم جهت بهبود کیفیت نانوائی و سایر صفات ارزشمند زراعی مطرح می‌نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.