مقاله بررسی بیان ژنهای کلیدی در انتقال مجدد فروکتان گندم و برخی صفات فیزیولوژیک طی تنش شوری انتهای فصل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی بیان ژنهای کلیدی در انتقال مجدد فروکتان گندم و برخی صفات فیزیولوژیک طی تنش شوری انتهای فصل دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی بیان ژنهای کلیدی در انتقال مجدد فروکتان گندم و برخی صفات فیزیولوژیک طی تنش شوری انتهای فصل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بیان ژنهای کلیدی در انتقال مجدد فروکتان گندم و برخی صفات فیزیولوژیک طی تنش شوری انتهای فصل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی بیان ژنهای کلیدی در انتقال مجدد فروکتان گندم و برخی صفات فیزیولوژیک طی تنش شوری انتهای فصل :
تعداد صفحات :۲۴
انتقال مجدد قندهای محلول ساقه گندم بهویژه فروکتان در شرایط تنش اهمیت زیادی در پر نمودن دانه و تولید عملکرد دارد. بهمنظور مطالعه اثر شوری بر بیان ژنهای کلیدی دخیل در این سازوکار، ارقام متحمل بم و حساس قدس از نظر بیان ژنهای ۱-sst و ۶-sft دخیل در بیوسنتز فروکتان، ژنهای ۱-feh و ivr بهترتیب دخیل در تجزیه فروکتان و ساکارز و ژن sut1 دخیل در انتقال ساکارز بهروش Real-Time PCR بررسی شدند. آزمایش در گلخانه بر پایه طرح کاملاً تصادفی بهروش فاکتوریل، در سه تکرار و اعمال شوری از شروع گلدهی با آب آبیاری با هدایت الکتریکی dSm-1 15 بههمراه تیمار شاهد انجام شد. نمونهبرداری ساقه برای اندازهگیری فروکتان در پنج نوبت بهفاصله یک هفته طی پر شدن دانه، نمونهبرداری برای اندازهگیری محتوای نسبی آب و پرولین از برگ و برای آزمایشات مولکولی از ساقه و بذر طی یک نوبت در ۲۱ روز پس از گلدهی انجام شد. مقدار انتقال مجدد از تفاضل حداکثر و حداقل فروکتان محاسبه گردید. نتایج نشان داد اثر شوری بر محتوای نسبی آب و پرولین معنیدار بود. طی شوری القای انتقال مجدد و افزایش معنیدار بیان ژنهای ۱-sst، ۱-feh و ivr ساقه و sut1 بذر در بم اتفاق افتاد. بیان ژنهای ۱-feh و ivr با انتقال مجدد فروکتان در شوری همبستگی مثبت و معنیدار داشت. براساس نتایج، رقم بم با توانایی بالاتر در تجزیه و انتقال فروکتان طی پر شدن دانه بهکمک تنظیم بیان ژنهای درگیر در این مسیر، در استفاده از ذخایر ساقه طی شوری موفقتر بوده و عملکرد بالاتری تولید کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.