مقاله مقایسه کارایی عصاره دانه مورینگا اولیفرا و مگنافلاک (LT25) بهعنوان کمک منعقدکننده در حذف کدورت آب (مطالعه موردی: تصفیهخانه آب شماره یک جلالیه)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه کارایی عصاره دانه مورینگا اولیفرا و مگنافلاک (LT25) بهعنوان کمک منعقدکننده در حذف کدورت آب (مطالعه موردی: تصفیهخانه آب شماره یک جلالیه) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه کارایی عصاره دانه مورینگا اولیفرا و مگنافلاک (LT25) بهعنوان کمک منعقدکننده در حذف کدورت آب (مطالعه موردی: تصفیهخانه آب شماره یک جلالیه) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه کارایی عصاره دانه مورینگا اولیفرا و مگنافلاک (LT25) بهعنوان کمک منعقدکننده در حذف کدورت آب (مطالعه موردی: تصفیهخانه آب شماره یک جلالیه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه کارایی عصاره دانه مورینگا اولیفرا و مگنافلاک (LT25) بهعنوان کمک منعقدکننده در حذف کدورت آب (مطالعه موردی: تصفیهخانه آب شماره یک جلالیه) :
تعداد صفحات :۱۲
انعقاد و لختهسازی یکی از واحدهای فرایندی مهم در تصفیه آب است که کارایی این واحد بر روی کیفیت آب تصفیه شده اثر مستقیم دارد. امروزه استفاده از کمک منعقدکنندهها در تصفیه آب رواج بیشتری یافته است. طی سالهای اخیر از مگنافلاک بهعنوان کمک منعقدکننده در تصفیهخانه شماره یک تهران (جلالیه) استفاده میگردد. مگنافلاک ال تی ۲۵، کمک منعقدکننده سنتزی است که بهصورت کریستاله یا پودری تولید میشود. آزمایشها نشان میدهد بهترین مکان و زمان برای تزریق این کمک منعقدکننده ۱۰ دقیقه بعد از تزریق منعقدکننده اصلی یعنی کلروفریک است. مورینگا اولیفرا یک درخت گرمسیری است که بهطور گستردهای در مناطق جنوب و جنوب شرق ایران رشد میکند و با نام محلی گز روغنی یا گاز رخ شناخته میشود. شیره دانه گیاه مورینگا اولیفرا حاوی پروتئینهای محلول در آب است که قابلیت انعقاد مؤثر مواد کلوئیدی موجود در آب را داراست. این مطالعه در مقیاس آزمایشگاهی بر روی آب خام ورودی به تصفیهخانه شماره یک تهران با هدف مقایسه کارایی مورینگا اولیفرا و مگنافلاک بهعنوان کمک منعقدکننده در حذف کدورت از آب، انجام پذیرفت. آزمایش در محدوده کدورتNTU 5، ۲۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ و در سه محدوده pH6، ۷ و ۸ انجام شد و با استفاده از آزمایش جار، غلظت بهینه منعقدکننده و کمک منعقدکننده تعیین شد. عصاره دانه مورینگا اولیفرا در غلظت بهینه ۱۴، ۱۰، ۲۵ و ۳۵ میلیگرم در لیتر وpH بهینه ۸ بهترتیب قادر به حذف ۵/۹۶، ۴/۹۷ ، ۵/۹۸ و ۹۹ درصد از کدورت NTU5، ۲۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ در آب ورودی به تصفیهخانه بود. مگنافلاک در غلظت بهینه ۰۱۵/۰، ۰۲/۰، ۰۲۵/۰ و ۰۳/۰ میلیگرم در لیتر وpH بهینه ۸ در مراحل مختلف آزمایش قادر به حذف ۹۷، ۱/۹۸ ، ۴/۹۸ و ۴/۹۹ درصد از کدورت آب ورودی در محدوده کدورت NTU 5، ۲۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ به تصفیهخانه بود. بررسیها نشان داد عصاره دانه مورینگا اولیفرا، تأثیر کمی بر روی pH دارد و در حذف کدورتهای بالا نسبت به کدورتهای پایین کارایی بهتری از خود نشان میدهد ولی مگنافلاک هیچ تأثیری بر pH ندارد و در کدورتهای بالا بهدلیل ایجاد لختههای بزرگ و چسبنده، فاقد کارایی مناسب است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.