مقاله نامهای خاص مشترک در کتیبههای سغدی سند علیای پاکستان و کتیبههای ایرانی میانه غربی (ساسانی ـ پهلوی اشکانی)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله نامهای خاص مشترک در کتیبههای سغدی سند علیای پاکستان و کتیبههای ایرانی میانه غربی (ساسانی ـ پهلوی اشکانی) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نامهای خاص مشترک در کتیبههای سغدی سند علیای پاکستان و کتیبههای ایرانی میانه غربی (ساسانی ـ پهلوی اشکانی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نامهای خاص مشترک در کتیبههای سغدی سند علیای پاکستان و کتیبههای ایرانی میانه غربی (ساسانی ـ پهلوی اشکانی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله نامهای خاص مشترک در کتیبههای سغدی سند علیای پاکستان و کتیبههای ایرانی میانه غربی (ساسانی ـ پهلوی اشکانی) :
تعداد صفحات :۲۷
کتیبههای سغدی سند علیا مجموعهای است شامل بیش از ۷۰۰ سنگنوشته به زبانهای پارتی (۲ مورد)، فارسی میانه (۲ مورد)، بلخی (۲ مورد)، و بقیه به زبان سغدی و نیز نقش برجستههایی، که بر روی سنگهایی در کناره این رودخانه کنده شدهاند. بر روی بیشتر این سنگنوشتهها، نام بازرگانان سغدی حک شده است که زمانی از این مکان دیدار کردهاند. این کتیبهها متعلق به قرن سوم تا ششم میلادی است. وجود نامهای فارسی میانه نظیر شاپور، کرتیر، و پاپک در میان نامهای سغدی زمانی نزدیک به دوره ساسانی (نیمه قرن سوم تا هفتم میلادی) را تأیید میکند. در این مقاله، ابتدا نامهای خاص مشترک بین کتیبههای سغدی و کتیبههای ایرانی میانه غربی (پهلوی ساسانی ـ پهلوی اشکانی) مشخص شده، و سپس شباهتها و ناهمانندیها در پایان هر نام آورده میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.