مقاله جنبش اشغال وال‎استریت:‌ تحلیل گفتمان پوشش خبری سایت‎های بی.بی.‎سی، پرس.‎تی.‎وی و صدای امریکا در پاییز ۱۱۳۹۰


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله جنبش اشغال وال‎استریت:‌ تحلیل گفتمان پوشش خبری سایت‎های بی.بی.‎سی، پرس.‎تی.‎وی و صدای امریکا در پاییز ۱۱۳۹۰ دارای ۴۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جنبش اشغال وال‎استریت:‌ تحلیل گفتمان پوشش خبری سایت‎های بی.بی.‎سی، پرس.‎تی.‎وی و صدای امریکا در پاییز ۱۱۳۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جنبش اشغال وال‎استریت:‌ تحلیل گفتمان پوشش خبری سایت‎های بی.بی.‎سی، پرس.‎تی.‎وی و صدای امریکا در پاییز ۱۱۳۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جنبش اشغال وال‎استریت:‌ تحلیل گفتمان پوشش خبری سایت‎های بی.بی.‎سی، پرس.‎تی.‎وی و صدای امریکا در پاییز ۱۱۳۹۰ :

تعداد صفحات :۴۳

این پژوهش در پی کشف گفتمان و یا گفتمان‌های مسلط خبری سه سایت بی.بی.سی فارسی، پرس.‎تی‎.وی و صدای امریکا در خصوص پوشش خبری وقایع موسوم به جنبش اشغال وال‎استریت در بازه زمانی سه‎ماه مهر، آبان و آذر (پاییز) سال ۱۳۹۰ و مقایس آنها با یکدیگر است. همچنین، این پژوهش کوشیده‎‎است تا با اتکا بر محورهای گفتمانی کشف‎شده از سه سایت مورد بررسی، دیپلماسی رسانه‎ای دولت‎های حامی این سه منبع خبری را در قبال وقایع یادشده مورد بررسی و کندوکاو قراردهد. به همین منظور، از نظریه‌های انتقادی حوز خبر همچون چارچوب‌سازی، نظری گفتمان و نظریات مربوط به حوز دیپلماسی استفاده شده‎است. همچنین، با به‎کارگیری «روش عملیاتی تحلیل گفتمان (پدام)»، پوشش‎های خبری مزبور تحلیل گفتمانی شده‎اند. جامع آماری این پژوهش، کلی اخبار مربوط به جنبش اشغال وال‎استریت در سه سایت مذکور در بازه زمانی مورد نظر است که پس از بررسی جامع آماری به روش نمونه‌گیری هدفمند، تعداد ۳۴۴ گزاره (بی.‎بی.‎سی فارسی: ۱۰۱ گزاره)، (پرس.‎تی.‎وی: ۱۱۶ گزاره)، (صدای امریکا: ۱۲۷ گزاره) انتخاب و مورد بررسی قرارگرفته‎است.
نتایج تحقیق حاکی از این است که بی.‎بی.‎سی فارسی دیپلماسی رسانه‎ای «ابهام و تحریف»، صدای امریکا دیپلماسی رسانه‎ای «تقابل و تهاجم» و پرس.‎تی.‎وی دیپلماسی رسانه‎ای «بحران‎سازی» را در خصوص وقایع مورد بررسی درپیش‎گرفته‎اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.