مقاله تأثیر عصاره برگ زیتون (Olea europaea L.) و روغن کنجد (Sesamum indicum L.) در جیره بر ریخت شناسی روده کوچک و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر عصاره برگ زیتون (Olea europaea L.) و روغن کنجد (Sesamum indicum L.) در جیره بر ریخت شناسی روده کوچک و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر عصاره برگ زیتون (Olea europaea L.) و روغن کنجد (Sesamum indicum L.) در جیره بر ریخت شناسی روده کوچک و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر عصاره برگ زیتون (Olea europaea L.) و روغن کنجد (Sesamum indicum L.) در جیره بر ریخت شناسی روده کوچک و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر عصاره برگ زیتون (Olea europaea L.) و روغن کنجد (Sesamum indicum L.) در جیره بر ریخت شناسی روده کوچک و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۸

این پژوهش با هدف بررسی اثرات هم‌کوشی افزودن عصاره‌ی برگ زیتون و روغن کنجد به عنوان منابع آنتی‌اکسیدان طبیعی در جیره بر ریخت‌شناسی ژژونوم و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی از سن ۷ تا ۲۸ روزگی انجام شد. برای این منظور ۱۵۰ قطعه جوجه‌ی نر گوشتی سویه راس ۳۰۸ در ۶ تیمار با ۵ تکرار و ۵ قطعه جوجه در هر تکرار توزیع شدند. این آزمایش به صورت فاکتوریل ۲×3 در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه سطح عصاره‌ی هیدروالکلی برگ زیتون (۰، ۱۲۰ و ۲۴۰ میلی‌گرم در کیلوگرم) و دو نوع روغن گیاهی (روغن خام ذرت و کنجد) اجرا شد. جیره‌های آزمایشی شامل: جیره بر پایه‌ی ذرت و کنجاله‌ی سویا حاوی روغن خام ذرت و فاقد عصاره‌ی برگ زیتون، جیره‌ی پایه حاوی روغن کنجد و فاقد عصاره‌ی برگ زیتون، جیره‌ی پایه حاوی روغن خام ذرت و ۱۲۰ میلی‌گرم عصاره‌ی برگ زیتون، جیره‌ی پایه حاوی روغن کنجد و ۱۲۰ میلی‌گرم عصاره‌ی برگ زیتون، جیره‌ی پایه حاوی روغن خام ذرت و ۲۴۰ میلی‌گرم عصاره‌ی برگ زیتون، جیره‌ی پایه حاوی روغن کنجد و ۲۴۰ میلی‌گرم عصاره‌ی برگ زیتون بودند. جوجه‌های تغذیه شده با جیره‌ی حاوی روغن خام ذرت و بدون عصاره‌ی برگ زیتون کم‌ترین طول پرزهای ژژونوم (۱۰۸۵ میکرومتر) را داشتند (۰۵/0P<). جایگزینی روغن کنجد به جای روغن خام ذرت در جیره منجر به افزایش معنی‌دار عرض پرزها و کاهش معنی‌دار غلظت تری‌گلیسرید خون جوجه‌های گوشتی گردید (۰۵/0P<). گنجاندن عصاره‌ی برگ زیتون در جیره غلظت گلوکز و مالون‌دی‌آلدئید سرم خون را به طور معنی‌داری کاهش داد (۰۵/0P<). به نظر می‌رسد استفاده‌ی توأم عصاره‌ی برگ زیتون و روغن‌ کنجد در جیره‌ی جوجه‌های گوشتی در سن ۷ تا ۲۸ روزگی دوره‌ی پرورش، می‌تواند به دلیل داشتن ترکیبات آنتی‌اکسیدانی قوی اثرات مثبتی بر فراسنجه‌های خونی و سلامت دستگاه گوارش داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.