مقاله اثر پودر پوست سبز گردو (Juglans regia) بر برخی پاسخهای ایمنی در جوجههای گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر پودر پوست سبز گردو (Juglans regia) بر برخی پاسخهای ایمنی در جوجههای گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر پودر پوست سبز گردو (Juglans regia) بر برخی پاسخهای ایمنی در جوجههای گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پودر پوست سبز گردو (Juglans regia) بر برخی پاسخهای ایمنی در جوجههای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر پودر پوست سبز گردو (Juglans regia) بر برخی پاسخهای ایمنی در جوجههای گوشتی :
تعداد صفحات :۱۷
آزمایش به منظور بررسی اثر پودر پوست سبز گردو بر پاسخهای ایمنی، با استفاده از ۲۰۰ قطعه جوجه گوشتی انجام شد. جوجهها به پنج گروه و هر گروه به ۴ زیر گروه ۱۰ قطعهای تقسیم شدند. مقادیر صفر، ۱، ۲، ۳ و ۴ درصد پودر پوست سبز گردو به جیره اضافه شد. تزریق داخل عضلانی ۱/۰ میلی لیتر محلول ۲۵ درصد گلبول قرمز گوسفند در روزهای ۸ و ۲۲ انجام شد و عیار پادتن IgG و IgM از طریق آزمایش هماگلوتیناسیون در روزهای ۲۱، ۲۸، ۳۵ و ۴۲ تعیین شد. در ۴۲ روزگی، نمونه خون جمعآوری شد و سلولهای قرمز و سفید خون شمارش شد و بعد از ذبح پرنده وزن چربی احشایی و اندام های احشایی تعیین شد. در ۲۱ روزگی عیار پادتن IgM تیمارهای ۴ درصد پودر پوست سبز گردو (۹۳/۲) بیشتر از شاهد (۱۲/۲) بود (۰۵/0P<). در ۴۲ روزگی عیار پادتن IgG تیمارهای ۴ (۵/۵)، ۳ (۲۵/۵) و ۲ درصد (۸۱/۴) پودر پوست سبز گردو بیشتر از شاهد (۶۸/۳) بود (۰۵/0P<). نسبت هتروفیل به لنفوسیت و درصد هتروفیل در تیمار ۴ درصد پودر پوست سبز گردو (بهترتیب ۵۵/۰ و ۲۳/۳۳) کمتر از شاهد بود (۰۵/۰ P<). درصد لنفوسیت در تیمار ۴ درصد پودر پوست سبز گردو (۹۶/۵۹) بیشتر از شاهد (۸۷/۵۶) بود (۰۵/۰ P<). بالاترین درصد وزن نسبی بورس در تیمار ۲ (۱۷/۰)، ۳ (۱۷/۰) و ۴ (۱۶/۰) درصد پودر پوست سبز گردو مشاهده شد (۰۵/0P<). درصد وزن نسبی تیموس در تیمار ۳ (۵۹/۰) و ۴ (۵۴/۰) درصد پودر پوست سبز گردو بیشتر از شاهد بود (۰۵/0P<). بنابراین افزودن پودر پوست سبز گردو به جیره سبب بهبود عملکرد ایمنی جوجههای گوشتی شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.