مقاله اثر عصاره ی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر عملکرد و پاسخ‌های ایمنی سلولی و هومورال جوجه های گوشتی در شرایط تضعیف سیستم ایمنی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر عصاره ی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر عملکرد و پاسخ‌های ایمنی سلولی و هومورال جوجه های گوشتی در شرایط تضعیف سیستم ایمنی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر عصاره ی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر عملکرد و پاسخ‌های ایمنی سلولی و هومورال جوجه های گوشتی در شرایط تضعیف سیستم ایمنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عصاره ی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر عملکرد و پاسخ‌های ایمنی سلولی و هومورال جوجه های گوشتی در شرایط تضعیف سیستم ایمنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر عصاره ی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر عملکرد و پاسخ‌های ایمنی سلولی و هومورال جوجه های گوشتی در شرایط تضعیف سیستم ایمنی :

تعداد صفحات :۱۸

در این تحقیق اثر عصاره‌ی سرخارگل بر عملکرد و پاسخ‌های ایمنی در شرایط سرکوب ایمنی با استفاده از ۲۴۰ قطعه جوجه‌ی گوشتی بررسی شد. عصاره به مقدار صفر (E0)، ۱ (E1) و ۵/۲ (E2.5) میلی‌لیتر در لیتر از روز ۶ تا ۴۲ به صورت مستمر به آب آشامیدنی اضافه گردید. در روزهای ۱۴، ۱۵، ۱۶، ۳۴، ۳۶، ۳۸ و ۴۰ به نیمی از جوجه‌ها در هر سطح عصاره‌ی سرخارگل برای سرکوب ایمنی، سیکلوسپورین به مقدار mg/kg 9/9 (C+) خورانده شد و نیمی از جوجه‌ها هیچ درمانی (C-) دریافت نکردند. تیمارهای آزمایش شامل E0C-،E0C+ ، E1C-، E1C+، E2.5C- و E2.5C+ بودند. برای ارزیابی پاسخ‌های ایمنی سلولی در روز ۱۶، مقدار ۱/۰ میلی‌لیتر محلول فیتوهماگلوتینین (mg/ml 2/0) به صورت داخل پوستی (چین پوستی بال) تزریق شد و ضخامت پوست بعد از ۲۴ و ۴۸ ساعت اندازه‌گیری گردید. محلول ۲۵% گلبول قرمز گوسفند (SRBC) در روز ۳۳ به صورت عضلانی تزریق شد و عیار پادتن IgG و IgM ضد SRBC از طریق آزمایش هماگلوتیناسیون در روزهای ۳۴، ۳۶، ۳۸ و ۴۰ تعیین گردید. ضریب تبدیل خوراک در مقدار ml1 عصاره‌ی سرخارگل (۴۹/۱) کم‌تر از مقدار آن در شاهد (۶۲/۱) بود (۰۵/0P2.5C+ بیش‌تر از تیمار E0C+ و E1C+ و کم‌تر از تیمار E1C- و E2.5C- بود (۰۵/0P<). نتیجه نهائی این که، افزودن ۵/۲ میلی‌لیتر عصاره‌ی سرخارگل در هر لیتر آب آشامیدنی جوجه‌های گوشتی، سبب تحریک پاسخ‌های ایمنی سلولی و هومورال در شرایط سرکوب ایمنی می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.