مقاله اثر افزودنی های خوراکی بر مورفولوژی روده باریک، معدنی شدن و مقاومت استخوان درشت نی جوجه های گوشتی و مرغان تخم گذار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر افزودنی های خوراکی بر مورفولوژی روده باریک، معدنی شدن و مقاومت استخوان درشت نی جوجه های گوشتی و مرغان تخم گذار دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر افزودنی های خوراکی بر مورفولوژی روده باریک، معدنی شدن و مقاومت استخوان درشت نی جوجه های گوشتی و مرغان تخم گذار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر افزودنی های خوراکی بر مورفولوژی روده باریک، معدنی شدن و مقاومت استخوان درشت نی جوجه های گوشتی و مرغان تخم گذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر افزودنی های خوراکی بر مورفولوژی روده باریک، معدنی شدن و مقاومت استخوان درشت نی جوجه های گوشتی و مرغان تخم گذار :
تعداد صفحات :۲۱
دو آزمایش جداگانه به منظور بررسی اثر استفاده از مکملهای آنتیبیوتیک، اسید آلی، پروبیوتیک و پریبیوتیک بر اسیدیته و مورفولوژی رودهی باریک و همچنین مواد معدنی استخوان درشتنی و مقاومت آن در جوجههای گوشتی و مرغان تخمگذار انجام گرفت. در آزمایش اول تعداد ۱۶۰ قطعه جوجهی گوشتی نر سویهی راس ۳۰۸ با پنج تیمار، چهار تکرار و هشت قطعه جوجه در هر تکرار به مدت ۴۲ روز و در آزمایش دوم تعداد ۱۶۰ قطعه مرغ تخمگذار لگهورن سویه های-لاین (W-36) با پنج تیمار، چهار تکرار و هشت قطعه مرغ تخمگذار در هر تکرار از سن ۳۲ تا ۴۲ هفتگی در قالب طرح کاملاً تصادفی مورد آزمایش قرار گرفتند. در انتهای دورهی آزمایش از هر تکرار ۲ قطعه جوجهی گوشتی و مرغ تخمگذار به منظور بررسی بافتشناسی رودهی باریک و خصوصیات استخوان درشتنی کشتار گردید. نتایج نشان داد، مکمل اسید آلی باعث کاهش معنیدار pH دئودنوم و ژژنوم در هر دو گروه جوجههای گوشتی و مرغان تخمگذار گردید (۰۵/0P<). طول ویلی و نسبت طول ویلی به عمق کریپت در جوجههای گوشتی تحت تأثیر مکمل پروبیوتیک افزایش معنیدار (۰۵/0P<) و در مرغان تخمگذار افزایش غیرمعنیداری پیدا کرد. درصد کلسیم استخوان درشتنی جوجههای گوشتی در اثر مصرف مکمل اسید آلی افزایش معنیداری پیدا کرد (۰۵/0P<). در مرغان تخمگذار نیز مکمل اسید آلی باعث افزایش معنیدار درصد خاکستر استخوان درشتنی شد (۰۵/0P<). نتایج به دست آمده از این آزمایش نشان داد که استفاده از مکمل پروبیوتیک باعث بهبود خصوصیات مورفولوژی رودهی باریک جوجههای گوشتی و مکمل اسید آلی باعث بهبود خصوصیات استخوان درشتنی جوجههای گوشتی و مرغان تخمگذار گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.