مقاله تأثیر اسیدآسکوربیک در جیره ی غذایی بر میزان کلاژن استخوان و ترکیب بدن بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر اسیدآسکوربیک در جیره ی غذایی بر میزان کلاژن استخوان و ترکیب بدن بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر اسیدآسکوربیک در جیره ی غذایی بر میزان کلاژن استخوان و ترکیب بدن بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر اسیدآسکوربیک در جیره ی غذایی بر میزان کلاژن استخوان و ترکیب بدن بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر اسیدآسکوربیک در جیره ی غذایی بر میزان کلاژن استخوان و ترکیب بدن بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) :
تعداد صفحات :۲۴
پژوهش حاضر برای ارزیابی سطح مناسب اسید آسکوربیک در جیرهی غذایی بر میزان کلاژن استخوان و ترکیبات بدن بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) انجام شد. پنج جیرهی غذایی با مقادیر ۰، ۵۰، ۱۰۰، ۲۰۰ و ۴۰۰ میلیگرم اسید آسکوربیک در کیلوگرم غذا برای تیمارهای مختلف آزمایشی آماده گردید. تعداد ۶۰۰ قطعه بچه ماهی آزاد دریای خزر نیز با وزن ۶/۰±6/9 گرم تهیه و به صورت تصادفی در پنج تیمار با سه تکرار (۴۰ قطعه ماهی برای هر تیمار) توزیع گردید. ماهیان به مدت ۹ هفته توسط جیرههای غذایی تغذیه و میزان کلاژن همراه با ترکیب بدن بچه ماهیان آزمایشی بین تیمارهای آزمایشی مقایسه شدند. نتایج بیانگر اختلاف معنیداری در وزن نهایی، میزان کلاژن استخوان و در آنالیز لاشهی بچه ماهیان آزاد دریای خزر بود (۰۵/0p<). افزایش اسید آسکوربیک در جیرهی غذایی باعث افزایش معنیدار وزن نهایی ماهیان شده (۰۵/0p<) و به بالاترین میزان (۵۲/۳±74/29 گرم) در تیمار ۲۰۰ میلیگرم اسید آسکوربیک رسید. بیشترین مقدار کلاژن در تیمار حاوی ۲۰۰ میلیگرم اسید آسکوربیک در هر کیلوگرم غذا مشاهده شد، که میزان آن با تیمار شاهد تفاوت معنیداری داشت (۰۵/0p<). بیشترین میزان تجمع چربی و خاکستر نیز در تیمار حاوی ۵۰ میلیگرم اسید آسکوربیک به دست آمد. میزان بهینهی اسید آسکوربیک برای تجمع کلاژن و سنتز پروتئین در عضلهی بچه ماهی آزاد دریای خزر بر اساس آزمون پاسخ به سطح به ترتیب برابر با ۵۴/۲۴۷ و ۵۵/۲۵۰ میلیگرم اسید آسکوربیک در هر کیلوگرم جیرهی غذایی به دست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.