مقاله تأثیر اسیدآسکوربیک در جیره ی غذایی بر میزان کلاژن استخوان و ترکیب بدن بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر اسیدآسکوربیک در جیره ی غذایی بر میزان کلاژن استخوان و ترکیب بدن بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر اسیدآسکوربیک در جیره ی غذایی بر میزان کلاژن استخوان و ترکیب بدن بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر اسیدآسکوربیک در جیره ی غذایی بر میزان کلاژن استخوان و ترکیب بدن بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر اسیدآسکوربیک در جیره ی غذایی بر میزان کلاژن استخوان و ترکیب بدن بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) :

تعداد صفحات :۲۴

پژوهش حاضر برای ارزیابی سطح مناسب اسید آسکوربیک در جیره‌ی غذایی بر میزان کلاژن استخوان و ترکیبات بدن بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) انجام شد. پنج جیره‌ی غذایی با مقادیر ۰، ۵۰، ۱۰۰، ۲۰۰ و ۴۰۰ میلی‏گرم اسید آسکوربیک در کیلوگرم غذا برای تیمارهای مختلف آزمایشی آماده گردید. تعداد ۶۰۰ قطعه بچه ماهی آزاد دریای خزر نیز با وزن ۶/۰±6/9 گرم تهیه و به صورت تصادفی در پنج تیمار با سه تکرار (۴۰ قطعه ماهی برای هر تیمار) توزیع گردید. ماهیان به مدت ۹ هفته توسط جیره‏های غذایی تغذیه و میزان کلاژن همراه با ترکیب بدن بچه ماهیان آزمایشی بین تیمارهای آزمایشی مقایسه شدند. نتایج بیانگر اختلاف معنی‏داری در وزن نهایی، میزان کلاژن استخوان و در آنالیز لاشه‌ی بچه ماهیان آزاد دریای خزر بود (۰۵/0p<). افزایش اسید آسکوربیک در جیره‌ی غذایی باعث افزایش معنی‏دار وزن نهایی ماهیان شده (۰۵/0p<) و به بالاترین میزان (۵۲/۳±74/29 گرم) در تیمار ۲۰۰ میلی‏گرم اسید آسکوربیک رسید. بیش‌ترین مقدار کلاژن در تیمار حاوی ۲۰۰ میلی‏گرم اسید آسکوربیک در هر کیلوگرم غذا مشاهده شد، که میزان آن با تیمار شاهد تفاوت معنی‏داری داشت (۰۵/0p<). بیش‌ترین میزان تجمع چربی و خاکستر نیز در تیمار حاوی ۵۰ میلی‌گرم اسید آسکوربیک به دست آمد. میزان بهینه‌ی اسید آسکوربیک برای تجمع کلاژن و سنتز پروتئین در عضله‌ی بچه ماهی آزاد دریای خزر بر اساس آزمون پاسخ به سطح به ترتیب برابر با ۵۴/۲۴۷ و ۵۵/۲۵۰ میلی‏گرم اسید آسکوربیک در هر کیلوگرم جیره‌ی غذایی به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.