مقاله بررسی میزان دیازینون منابع آب های زیرزمینی منطقه لواسانات براساس روش SPME (مطالعه موردی: لواسانات بزرگ و لواسانات کوچک)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی میزان دیازینون منابع آب های زیرزمینی منطقه لواسانات براساس روش SPME (مطالعه موردی: لواسانات بزرگ و لواسانات کوچک) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان دیازینون منابع آب های زیرزمینی منطقه لواسانات براساس روش SPME (مطالعه موردی: لواسانات بزرگ و لواسانات کوچک)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان دیازینون منابع آب های زیرزمینی منطقه لواسانات براساس روش SPME (مطالعه موردی: لواسانات بزرگ و لواسانات کوچک)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان دیازینون منابع آب های زیرزمینی منطقه لواسانات براساس روش SPME (مطالعه موردی: لواسانات بزرگ و لواسانات کوچک) :

تعداد صفحات :۲۲

زمینه و هدف:گسترش کاربرد آفت کش­های ارگانو فسفره در صنعت، کشاورزی و..، دیازینون را به یک معضل زیست محیطی تبدیل کرده است. باتوجه به اهمیت آب و اثراتی که آلودگی آب میتواند بر سمت انسان و اکوسیستم­های طبیعی داشته باشد، پایش کیفیت منابع آب از اهمیت بسزایی برخوردار است. لذا این پژوهش در راستای تعیین میزان آلودگی دیازینون آب­های زیر‌زمینی و بررسی وضعیت کیفی آب در منطقه لواسانات صورت گرفت.
روش بررسی:در محدوده مورد مطالعه، به طور تصادفی روستاهایی انتخاب شدند و ۶ چاه در هر روستا ( در بالادست و پایین دست) نمونه­برداری شد. پس از انتقال نمونه­ها به آزمایشگاه با بهره­گیری از روشمیکرو استخراج فاز جامد، غلظت دیازینون آن­ها اندازه­گیری شد.
یافته ها:نتایج نشان داد که منابع آب­های زیر‌زمینی در منطقه مورد مطالعه آلوده به دیازینون بوده و میزان این آلودگی در لواسانات کوچک نسبت به لواسانات بزرگ بیش­تر است. روستای نیکنام ده و هنزک به‌ترتیب با غلظت دیازینون میانگین ۷۹۲/۱۳ و ۳۲۸/۱۳ میکرو گرم بر لیتر بیش­ترین سهم در آلودگی منابع آبی زیرزمینی منطقه مورد مطالعه را به خود اختصاص دادند.
بحث و نتیجه گیری:مقایسه میانگین دیازینون برآورد شده با استاندارد­­های جهانی نشان داد که میزان این آلودگی در تمامی روستاها با توجه به استاندارد آب آشامیدنی بیش­تر از حد مجاز بوده و با استاندارد آب­های زیرزمینی مطابقت ندارد. لذا برنامه‌رزی­های مربوط به مدرت منابع آب و هم­چنین پایش سمت حوضـههـای آبخـز و اجـاد تغرات مدرت در منطقه مورد مطالعه باید در اولویت قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.