مقاله علل کناره‌گیری پزشکان از طرح پزشک خانواده روستائی درسال ۱۳۹۱


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله علل کناره‌گیری پزشکان از طرح پزشک خانواده روستائی درسال ۱۳۹۱ دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله علل کناره‌گیری پزشکان از طرح پزشک خانواده روستائی درسال ۱۳۹۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله علل کناره‌گیری پزشکان از طرح پزشک خانواده روستائی درسال ۱۳۹۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله علل کناره‌گیری پزشکان از طرح پزشک خانواده روستائی درسال ۱۳۹۱ :

تعداد صفحات :۱۸

مقدمه: با توجه به اهمیت طرح پزشک خانواده در نظام سلامت و بکارگیری بهترین افراد به عنوان پزشکان خانواده در رأس تیم سلامت و کسب رضایت‌مندی آنان، این مطالعه در پی آن است که با بررسی علل ترک خدمت و کناره‌گیری پزشکان خانواده از این طرح بپردازد.
روش پژوهش: مطالعه حاضر از نوع مطالعات کاربردی و توصیفی – تحلیلی بوده که بر روی کلیه پزشکان خانواده شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تهران بصورت سرشماری انجام گرفته است(N=26).روش گردآوری داده‌ها در این پژوهش با استفاده از ابزار پرسشنامه که توسط پژوهشگر ضمن بررسی و مطالعات صورت گرفته تدوین گردیده است، استفاده شده که پایایی و روایی‌سنجی آن نیز انجام گردیده است (آلفا کرونباخ=۹۶/۰). داده‌های خام با استفاده از نرم‌افزار SPSS v19در دو سطح آمار توصیفی (درصد فراوانی، میانگین و انحراف معیار) و تحلیلی (آزمون تی تک‌نمونه‌ای، آزمون تی دو‌نمونه‌ای و آنالیز واریانس یکراهه) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. سطح معناداری در کلیه سطوح آزمون ۰۵/۰ در نظر گرفته شد.
یافته‌ها: بر اساس نظرات و پاسخ‌های پزشکان خانواده در خصوص علل کناره‌گیری، میانگین نمره مولفه “مشکلات محیطی، رفاهی و آموزشی” در حدود ۶۸/۳، مولفه “مشکلات سیستمی” نمره میانگین نظرات ۵۶/۳، مشکلات اقتصادی با میانگین ۳۶/۳(به عنوان کمترین عامل موثر در کناره‌گیری)، خروجی آزمون تی پیرامون مولفه “مشکلات اداری” نیز همانند مولفه “مشکلات اقتصادی” نشان از عدم تاثیر این مولفه بر کناره گیری پزشکان از طرح را داشت و در نهایت مولفه مشکلات اجتماعی – فرهنگی با احتمال ۹۵/۰ با کسب نمره میانگین ۶۹/۳ به عنوان مهم‌ترین عامل تأثیرگذار شناخته شده‌اند.
نتیجه‌گیری: با توجه به تأثیرگذاری مولفه اجتماعی و فرهنگی در کناره‌گیری و ترک پزشکان خانواده قدم اصلی در اجرای این طرح ملی، فرهنگ‌سازی مناسب در بین دو طرف ارائه‌دهنده و گیرنده خدمت طبق قوانین جاری کشور خواهد بود. در این امر برنامه‌ریزی آموزشی مستمر در تمام سطوح جهت ارتقای آگاهی، نگرش و فرهنگ صحیح بهره‌مندی از خدمات پزشک خانواده لازم است تا مجری، خریدار خدمت و ارائه‌دهندگان در زمینه اطلاع‌رسانی بیشتر و آگاهی‌بخشی عمومی به روستائیان همکاری نمایند. لذا مسئولین باید در جهت ارتقاء آگاهی و ایجاد بستر فرهنگی مناسب جهت بهبود کارایی و افزایش انگیزه کاری پرسنل طرح پزشک خانواده تلاش بیشتری نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.