مقاله عوامل موثر بر چابکی در زنجیره‌های تامین امدادی سلامت در بلایا


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله عوامل موثر بر چابکی در زنجیره‌های تامین امدادی سلامت در بلایا دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عوامل موثر بر چابکی در زنجیره‌های تامین امدادی سلامت در بلایا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل موثر بر چابکی در زنجیره‌های تامین امدادی سلامت در بلایا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عوامل موثر بر چابکی در زنجیره‌های تامین امدادی سلامت در بلایا :

تعداد صفحات :۱۸

مقدمه: چابکی به عنوان توان پاسخگویی سریع به تغییرات غیر‌قابل پیش‌بینی در زنجیره‌های تامین امدادی که با بیشترین عدم قطعیت در صحنه بلایا مواجه بوده اهمیت فوق العاده‌ای می‌یابد. هدف از این پژوهش شناسایی مقاله عوامل موثر بر چابکی در زنجیره‌های تامین امدادی سلامت در بلایا بود.
روش‌پژوهش: پژوهش حاضر از نوع تحلیل عاملی بود. خبرگان شرکت‌کننده شامل ۱۳۸ نفر از متخصصین مدیریت خدمات بهداشتی، درمانی و بلایا، مدیران وکارشناسان هلال احمر و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی سراسر کشور بودند. جمع‌آوری داده‌ها توسط پرسشنامه پژوهشگر ساخته که روایی آن براساس قضاوت خبرگان و پایایی آن از طریق آزمون مجدد با مقدار ۹۹/۰ و ضریب سازگاری درونی آلفای کرونباخ با مقدار ۹۸/۰ تایید گردیده انجام شد. تحلیل داده‌ها با نرم‌افزارSPSS16 انجام گردید. تعیین کفایت حجم نمونه با استفاده از۶/۰ ≤KMO صورت گرفت.
یافته‌ها: در این پژوهش ۴۹ عامل با ارزش ویژه بیش از ۲ و بارهای عاملی بیش از۶/۰به عنوان مقاله عوامل موثر بر چابکی در زنجیره‌های تامین امدادی سلامت در بلایا شناسایی شدند. بیشترین همبستگی به ترتیب مربوط به متغیر تعیین سریع مقدار و نوع نیاز خانواده‌های آسیب‌دیده با بار عاملی۹۳۹/۰، استفاده از راهنمای کالای امدادی متناسب با حادثه و منطقه با مقدار ۹۳۸/۰و ۹۲۸/۰، وجود کارشناسان آموزش دیده با ۹۱۹/۰ و ارتباط با چندین مرکز توزیع با ۹۱۸/۰بود.
نتیجه‌گیری: همبستگی بالای متغیرهای تعیین سریع نیاز خانواده‌های آسیب‌دیده، استفاده از راهنمای کالای امدادی، وجود کارشناسان آموزش دیده و ارتباط با چندین مرکز توزیع با عامل چابکی ،ضرورت توجه مسئولین سازمان‌های امدادی به تشکیل و آموزش تیم‌های ارزیاب، تقویت جایگاه مدیریت دانش در زنجیره‌های تامین امدادی، توانمند‌سازی کارکنان و بکارگیری اصول مدیریت زنجیره تامین، درجهت ارتقای سطح پاسخگویی به هنگام وقوع بلایا را نشان می‌دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.