مقاله تمایز سارکوسیستیس هومینیس در گوشت گاو به روشPCR
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تمایز سارکوسیستیس هومینیس در گوشت گاو به روشPCR دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تمایز سارکوسیستیس هومینیس در گوشت گاو به روشPCR کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تمایز سارکوسیستیس هومینیس در گوشت گاو به روشPCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تمایز سارکوسیستیس هومینیس در گوشت گاو به روشPCR :
تعداد صفحات :۶
مطالعه حاضر با هدف بررسی فراوانی سارکوسیستیس هومینیس در گاوهایکشتار شده در کشتارگاه های اصفهان طراحی شد . در مجموع ۷۶۸ نم ونه بافتماهیچه ای قلب و دیافراگم از ۳۸۴ لاشه گاو مورد آزمایش میکروسکوپی قرارگرفته و نمونه های آلوده جهت تمایز سارکوسیستیس هومینیس با استفاده ازروش واکنش زنجیره ای پلی مراز آزمایش شدند. بر پایه آزمون های میکروسکوپی میزان شیوع کیست های سارکوسیستیس در گاو۶۲/۸ درصد بدست آمد و بر پایه آزمون PCR ،نمونه از ۴۳۱ نمونه آلوده (۴۸/۱ درصد)از نظر سارکوسیستیس هومینیس مثبت بود . بررسی آماری بیانگر آن است که اختلافآماری معنی داری بین شیوع آلودگی در بافت های ماهیچه قلب و دیافراگم وجود ندارد( p>0.05)نتایج مطالعه حاضر نشان داد میزان آلودگی گوشت گاو در اصفهان به کیست ها سارکوسیستیس هومینیس بالاست و مصرف گوشت نیمه پزمی تواند منجر به سارکوسیستیس موردی در انسان شود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.