مقاله سنجش آفلاتوکسین M1 در شیر خام گاو و مقایسه آن با جیره غذایی و نوع دامداری در شهرستان بابل


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله سنجش آفلاتوکسین M1 در شیر خام گاو و مقایسه آن با جیره غذایی و نوع دامداری در شهرستان بابل دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنجش آفلاتوکسین M1 در شیر خام گاو و مقایسه آن با جیره غذایی و نوع دامداری در شهرستان بابل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنجش آفلاتوکسین M1 در شیر خام گاو و مقایسه آن با جیره غذایی و نوع دامداری در شهرستان بابل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنجش آفلاتوکسین M1 در شیر خام گاو و مقایسه آن با جیره غذایی و نوع دامداری در شهرستان بابل :

تعداد صفحات :۱۲

در این مطالعه ۱۲۰ نمونه شیر خام از ۴۰ دامداری سنتی و نیمه صنعتی شهرستان بابل در زمستان ۱۳۸۴ گرفته شد و پس از سانتریفوژ ، چربی روی آن برداشته و شیر بدون چربی از نظر وجود آفلاتوکسین (AFM1) , وM1 با روش ELISA رقابتی مورد سنجش قرار گرفت. همزمان نوع جیره مصرفی ثبت گردید. از ۱۲۰ نمونه ۶۸ نمونه (۵۶/۷%) بین ۵۰ تا ۳۵۲/۳ نانو گرم در لیتر و ۵۲ نمونه (۴۳/۳%) بین ۴ تا ۵۰ نانو گرم در لیتر آلودگی آفلاتوکسین M1 داشتند.میزان آلودگی (بیش از ۵۰ NG/L) در ماه های دی ، بهمن و اسفند به ترتیب برابر با ۴۰درصد ،۶۵ درصد و ۶۵ درصد نمونه ها بود. بطور کلی ۵۶/۷ درصد نمونه ها بیش از حد مجاز کمیته اروپایی (۵۰NG/L) آلودگی به آفلاتوکسین M1و (AFM1) داشتند.میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در تمامی نمونه ها بین ۴ نانوگرم درلیتر تا ۳۵۲/۳ نانو گرم در لیتر (میانگین ۱۰۲/۷۳NG/L )متغیر بود. تخمین آلودگی AFB1 از روی آلودگی AFM1 در مواد غذایی دامهای شیری نشان می دهد که ۰.۲۵mg/kg تا ۲۲ می باشد که بطور اساسی ۴۶/۷ درصد موارد بیشتر از دستور استانداردکمیته اروپایی (۵mg/kg ) است. باتوجه به استاندارد کدکس الیمانتاریوس هیچکدام از نمونه ها آلودگی بیش از حد این استاندارد را نشان ندادند.بیشترین میزان آلودگی مربوط به دامداریهایی است که از جیره غذایی نان ، تفاله تخم پنبه مصرف می کردندو کمترین میزان آلودگی مربوط به جیره غذایی علوفه سبز ؛پوست ذرت و کاه بوده است. ارتباط معنی داری بین میزان آلودگی AFM1 شیر وماه های مختلف فصل زمستان ف نوع دامداری (سنتی و نیمه صنعتی) و نوع جیره غذایی از لحاظ تست آماری بدست نیامد. برای به حداقل رساندن آفلاتوکسین M1 در شیر، جیره غذایی دام بایستی به طور مرتب از نظر آفلاتوکسین مورد ارزیابی قرار گیرند وتا حد امکان از آلودگی قارچی دور نگه داشته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.