مقاله بررسی میزان شیوع گونه های آفلاتوکسین زای آسپرژیلوس و باقیمانده آفلاتوکسین به روش الایزا در خوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان در استان های تهران و آذربایجان غربی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی میزان شیوع گونه های آفلاتوکسین زای آسپرژیلوس و باقیمانده آفلاتوکسین به روش الایزا در خوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان در استان های تهران و آذربایجان غربی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان شیوع گونه های آفلاتوکسین زای آسپرژیلوس و باقیمانده آفلاتوکسین به روش الایزا در خوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان در استان های تهران و آذربایجان غربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان شیوع گونه های آفلاتوکسین زای آسپرژیلوس و باقیمانده آفلاتوکسین به روش الایزا در خوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان در استان های تهران و آذربایجان غربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان شیوع گونه های آفلاتوکسین زای آسپرژیلوس و باقیمانده آفلاتوکسین به روش الایزا در خوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان در استان های تهران و آذربایجان غربی :

تعداد صفحات :۱۷

در تحقیق حاضر تعداد ۹۶ نمونه خوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان، به روش تصادفی ساده و قشری، در طی دو فصل بهار و تابستان (پانزدهم هر ماه) سال ۱۳۸۶ بااهداف تعیین میزان شیوع گونه های آفلاتوکسین ساز آسپرژیلوس و باقیماندهآفلاتوکسین توتال در خوراک انبار شده مصرفی ماهیان در استخرهای پرورشی استان آذربایجان غربی بر حسب فصول (بهار و تابستان) به روش الایزا و بر حسبppb وهمچنین تعیین باقیمانده این سم در خوراک تولیدی ماهیان در کارخانجات تولیدیخوراک آبزیان استا نهای تهران و آذربایجان غربی بر حسب فصول و به روشفوق الذکر، جمع آوری شدند.به منظور بررسی میزان شیوع گونه های آسپرژیلوس ،براساس استاندارد ۹۹۷ مؤسسهاستاندارد ایران، اقدام شد. جهت تعیین میزان باقیمانده آفلاتوکسین از روش الایزا و بابهره گیری از کیت “آگراکوانت »شرکت«Romer lab.»استفاده شد.نتایج به دست آمده نشان داد که فقط ۸/۳%نمونه ها به قارچ آسپرژیلوس فلاووآلوده بوده و آ. پارازایتیکوس عملاً جداسازی و مشاهده نگردید. بررسی ها نشان داد که میزان شیوع آ. فلاووس با فصل های نمونه برداری در سطح کمتر از ۰.۰۵ رابطه معنی داری ندارد و وجود و عدم وجود آن به تفکیک فصل و ماه یکسان می باشد.بررسی میانگین مقادیر آفلاتوکسین، نشان داد که مقادیر این عامل همگی پایین تر ازسطوح مورد پذیرش تعیین شده توسط کمیته مشترکWHO وFAO می باشند. از طرفی میانگین میزان باقیمانده آفلاتوکسین توتال در فصول بهار و تابستان در خوراک انباریمراکز مختلف پرورشی استان آذربایجان غربی و کارخانجات استان تهران، یکسان بوده و تفاوت معنی داری مشاهده نشد(p<0.05)ولی بین میزان باقیمانده آفلاتوکسین توتال کارخانه تولیدی استان آذربایجان غربی در فصول بهار و تابستان در سطح کمتر از ۰.۰۵ تفاوت معن یداری وجود دارد و میزان آن در بهار(۸/۶ppb) بیشتر از تابستان (۶/۱ppb) استنتایج کلی این آزمون بر حضور بسیار پایین غیرتأثیرگذار آسپرژیلوس فلاووس برحضور مقادیر آفلاتوکسین توتال در خوراک ماهیان تأکید داشته و با توجه به پایینبودن مقادیر آفلاتوکسین کمتر از۲۰ppb ،بر سلامت خوراک تولیدی ماهی قزل آلایرنگین کمان در استا نهای تهران و آذربایجان غربی (در بهار و تابستان ۱۳۸۶ )دلالت میکند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.