مقاله وضعیت استفاده از فناوری اطلاعات در کتابخانه‏های دانشگاه تبریز


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله وضعیت استفاده از فناوری اطلاعات در کتابخانه‏های دانشگاه تبریز دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله وضعیت استفاده از فناوری اطلاعات در کتابخانه‏های دانشگاه تبریز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله وضعیت استفاده از فناوری اطلاعات در کتابخانه‏های دانشگاه تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله وضعیت استفاده از فناوری اطلاعات در کتابخانه‏های دانشگاه تبریز :

تعداد صفحات :۲۱

هدف: تحقیق حاضر با هدف بررسی وضعیت فناوری اطلاعات در کتابخانه‏های ‏دانشگاه تبریز (۱۲ کتابخانه) و موانع و مشکلات استفاده از آن انجام شده است.
روش: روش پژوهش پیمایشی توصیفی و ابزار گردآوری داده‏ها پرسشنامه است که از سوی مدیران کتابخانه‏های ‏دانشگاه تبریز تکمیل شده است. جامعه آماری مورد نظر ۱۲ کتابخانه از کتابخانه‌های دانشگاه تبریز بود و کل جامعه آماری مورد بررسی قرار گرفت و نمونه‌گیری انجام نشد.
یافته‌ها: بر اساس یافته‏های ‏پژوهش، از نظر امکانات سخت‌افزاری بیشترین تعداد مربوط به رایانه (با ۱۱۹ دستگاه) و کمترین تعداد به اوپک (۱ عدد) اختصاص دارد. برای ارائه خدمات با استفاده از ابزارهای اینترنت، موتورهای جستجو (۱۱ کتابخانه) و پست الکترونیکی (۷ کتابخانه) بیشترین و گروه‏های ‏بحث و گفتگو (۲ کتابخانه) کمترین میزان استفاده را داشته‏اند. خدمات تحویل مدرک در ۴ کتابخانه، خدمات اشاعه اطلاعات گزیده، تابلوی اعلانات الکترونیکی، و فهرست پیوسته هر یک در ۲ کتابخانه، و خدمات آگاهی‌رسانی جاری در ۳ کتابخانه ارائه‏ می‏شود.
نتیجه‏گیری: مشکلات و موانع استفاده از فناوری اطلاعات در کتابخانه‏های ‏دانشگاه تبریز به ترتیب عبارت­اند ­از: بالابودن هزینه‏های ‏دسترسی پیوسته به پایگاه‏های ‏اطلاعاتی، ناآشنایی مراجعه‌کنندگان به استفاده از امکانات مبتنی بر فناوری اطلاعات، و نبود کارکنان آموزش‌دیده و متخصصان کافی برای استفاده از فناوری اطلاعاتی (هر کدام در ۹ کتابخانه)، نبود حمایت مسئولان و مدیران کتابخانه (۸ کتابخانه)، عدم تسلط کتابداران به زبان انگلیسی مورد نیاز برای استفاده از فناوری، مشکلات سخت‏افزاری و نرم‏افزاری (هر کدام در ۷ کتابخانه)، مشکلات ارتباط اینترنتی (۵ کتابخانه)، و کمبود منابع الکترونیکی (۳ کتابخانه).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.