مقاله بررسی اثر نان های تهیه شده از دانه کتان(Linum usitatissimum) بر قند خون بیماران دیابتی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر نان های تهیه شده از دانه کتان(Linum usitatissimum) بر قند خون بیماران دیابتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر نان های تهیه شده از دانه کتان(Linum usitatissimum) بر قند خون بیماران دیابتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر نان های تهیه شده از دانه کتان(Linum usitatissimum) بر قند خون بیماران دیابتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر نان های تهیه شده از دانه کتان(Linum usitatissimum) بر قند خون بیماران دیابتی :

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه:دیابت یک عارضه است که از اختلال متابولیکی پیچیده ناشی می­گردد که امروزه سلامتی بسیاری از افراد جامعه را به خطر می­اندازند و به عنوان یک عامل نگران کننده در کشورهای صنعتی به شمار می­آید. رژیم غذایی افراد یکی از عواملی است که می تواند در تنظیم قند خون موثر باشد. به نظر می­رسد دانه­های کتانLinum usitatissimum از جهت اینکه غنی ازاسید آلفا لینولئیک ALA))، مقادیر زیادی فیتوکمیکال، غنی از فیبر رژیمی و پروتئین می­باشند برای بیماران دیابتی می­تواند مناسب باشد.
مواد و روشها:برای انجام آزمون، ۳۰ نفر از بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ که رژیم غذایی آنها زیر نظر پزشک تغذیه انجام می­گرفت انتخاب شده و به مدت ۱۴ روز در رژیم غذایی آنها از نان های کتان استفاده شد و قند خون این افراد قبل و بعد از مصرف نان­های تهیه شده از آرد کتان مورد آزمون قرار گرفت و اثر مصرف کتان بررسی گردید.
یافته ها: با توجه به نتایج به دست آمده از انجام آزمون فرض مقدار قند خون قبل و بعد از تغذیه با دانه کتان تفاوت معناداری در سطح اطمینان ۹۵% نشان داد به طوریکه میانگین قند خون از ۱۲۳/۶۱۵ mg/100ml به مقدار ۹۹/۴۶۲ mg/100ml کاهش یافت.
نتیجه گیری:این تحقیق تاثیر آرد کتان بر قند خون بیماران دیابتی نوع ۲ را نشان داد. مصرف نان­های کتان منجر به کاهش قند خون بیماران گردید و در مقادیر بالاتر قند خون این کاهش بیشتر مشاهده گردید. به نظر می­رسد فیتواستروژنهای موجود در کتان نقش موثری را در درمان بیماری دیابت و چاقی ایفاء می­کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.