مقاله تاثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (۵۸- شاهرود و چین‌کلاغی)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (۵۸- شاهرود و چین‌کلاغی) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (۵۸- شاهرود و چین‌کلاغی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (۵۸- شاهرود و چین‌کلاغی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (۵۸- شاهرود و چین‌کلاغی) :

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: زردآلو میوه­ای نرم با ماندگاری کوتاه است که دارای مقاومت پایینی در برابر فشارهای مکانیکی و شرایط نامناسب حمل و نقل و نگهداری می­باشد و در نتیجه از ضایعات قابل توجهی برخوردار است. بسته­بندی مناسب یکی از روش­هایی است که می­تواند ضایعات این محصول باغی را در مراحل پس از برداشت و بازار­رسانی تا حد زیادی کاهش دهد.
مواد و روش‌ها: در این مطالعه، تاثیر یک نوع واکس نانویی بر پایه کیتوزان و ظروف نانویی کیتوزانی (شانه) بر خواص میکروبی دو رقم چین­کلاغی و ۵۸- شاهرود میوه زردآلو بررسی شد. بخشی از دو رقم زردآلو بدون تیمار به عنوان شاهد، قسمتی با واکس فوق پوشش داده شده و بخشی نیز داخل شانه، در دمای oC0 و رطوبت نسبی (۵±90%) قرار گرفتند. طی مدت نگهداری، هر هفته، شرایط نمونه‌ها با انجام آزمون­های میکروبی بررسی شد. برای اطمینان از وجود ذرات نانوامولسیون روی میوه، آزمون SEM نیز انجام گرفت.
یافته‌ها: نتایج نشان داد که اختلاف معنی­داری در سطح ۱% بین عوامل پوشش، رقم و زمان نگهداری از نظر شمارش­کلی میکروبی و تعداد کولونی کپک­ها و مخمرها وجود دارد. پوشش و شانه نسبت به شاهد نقش موثری در کاهش سرعت رشد میکروبی ایفا کردند. نتایج SEM نشان داد که نانو­امولسیون به­خوبی روی نمونه­های پوشش­دار هر دو رقم قرار گرفته است. نمونه­های شاهد هر دو رقم دارای سطح تخریب شده هستند اما نمونه­های دارای پوشش، از سطح یکدست و مناسبی برخوردار می­باشند.
نتیجه‌گیری: استفاده از کیتوزان به دلیل دارا بودن خواص ضد­ باکتریایی مناسب در کاهش سرعت آلودگی میکروبی و در نتیجه حفظ کیفیت زردآلو پیشنهاد می­شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.