مقاله تاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگیهای خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگیهای خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگیهای خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگیهای خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگیهای خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت :
تعداد صفحات :۱۷
مقدمه: هسته خرما یکی از ضایعات فرآوری خرما است که دارای ارزش تغذیهای و فیبر غذایی بالایی میباشد و به مقدار زیاد در کشور تولید می گردد. لذا دارای قابلیت بسیاری برای غنیسازی محصولات غذایی مختلف است. هدف از انجام این تحقیق تعیین تاثیر کاربرد پودر هسته خرما بر ویژگیهای کیفی خمیر و بیسکویت حاصل بود.
مواد و روشها: پودر هسته خرما در سطوح مختلف ۰، ۵، ۱۰ و ۱۵ % (بر اساس وزن آرد) به خمیر بیسکویت افزوده شد و ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خصوصیات فیزیکی و حسی بیسکویتهای حاصل مورد بررسی قرار گرفت.
یافتهها: نتایج فارینوگراف نشان داد کهبا افزایش درصد پودر هسته خرما درصد جذب آب خمیر افزایش، قوام کاهش و سستی خمیر افزایش یافت. همچنین دانسیته بیسکویتها افزایش و حجم آنها کاهش یافت. نتایج بدست آمده از دستگاه بافت سنج نشان داد که با افزایش درصد پودر هسته خرما سفتی بافت بیسکویت افزایش یافت. بیشتر این تغییرات در سطوح ۱۰ و ۱۵% پودر هسته خرما نسبت به نمونههای ۰ و ۵% دارای اختلاف معنیدار (۰۵/۰ p<) بودند. افزودن مقادیر کمتر از ۱۵% پودر هسته خرما محصولی با ویژگیهای حسی-چشایی مطلوبی تولید نمود.
نتیجهگیری: با توجه به قیمت ارزان، در دسترس بودن و ترکیبات تغذیهای مطلوب هسته خرما (به ویژه کربوهیدرات، فیبر غذایی، پروتئین، املاح و روغن) میتوان از آن برای غنی سازی بیسکویت استفاده نمود. بر اساس نتایج حاصل افزودن مقادیر کمتر از ۱۵% پودر هسته خرما منجر به تولید بیسکویتی با ارزش غذایی و فیبر بالاتر از بیسکویت معمولی و با حفظ ویژگیهای حسی چشایی آن شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.